Booking for : Mauritius

Hoeveel personen

Mauritius

Tour Details

Deze tour brengt u langs 7 grote steden van Mauritius:
Port Louis , Domaine Les Pailles, Ile Aux Cerfs, Trou Aux Cerfs, Curepipe, Grand Bassin, Chamarel.

Mauritius vakanties zijn beroemd om de zon, zand en ontspanning. Wuivende suikerrietvelden, heldere watervallen en door de jungle bedekte bergen vormen het decor voor uw Mauritius vakantie. In een rondreis door dit exotisch paradijs zult u Chinese, Indiase, Franse en Creoolse culturen ontdekken, eenheid in verscheidenheid.

Note : Onze Mauritius reizen zijn te combineren met enkele dagen Dubai.

 

Inclusive:

 • Internationale vliegtickets,
 • 13 nachten accommodatie op basis van logies,
 • Alle sightseeing in Mauritius in privé auto met chauffeur,
 • Alle airport transfers in Mauritius.

 

Why you choose this package!

 • Divali viering op 27 October 2019
 • Strand
 • Culturele programma's
 • Prachtig natuur, mooie tours
 • Lekker eten
 • Veel gezelligheid

Day 1,Amsterdam - Mauritius (in flight)

U vliegt vanuit Amsterdam naar Mauritius.
photo

Day 2,Aankomst Mauritius

Na aankomst in Mauritius wordt u verwelkomt door onze reisleider en naar uw appartement gebracht. In de avond kunt u genieten van een Cultureel programma ter gelegenheid van Divali.
photo

Day 3,Divali viering

Een hoogte punt van de reis is de Divali viering. Koop Diya’s om aan te steken in jullie appartement. Later volgt een Divali tour langs de mooiste versierde straten, woningen.

Day 4,Vrije dag

Een vrije dag in dit prachtig land. Relax bij het zembad, neem een bus of taxi naar de hoofdstad, bezoek het strand of wandel in de omgeving.
photo

Day 5,Excursie naar het oosten

Vertrek 9h00 Poste de Flaq Mandir – Ile aux Cerfs. Tussen de vele heilige plaatsten in Mauritius is de tempel van Poste de Flaq uniek vanwege zijn ligging in de lagune van de oceaan, slechts bereikbaar voor voertuigen tijdens web tijding. U vaart per speedboot naar het paradijselijke eiland Ile aux Cerfs (mooie witte stranden, mogelijkheden tot verschillende soorten watersport z.a. parasailen, duiken etc.). Tevens bezoekt u op weg naar het eiland de watervallen. Ile aux Cerfs eiland alleen speedboat en waterval = € 25,00 euro p/p Ile aux Cerfs eiland speedboat en waterval + barbecue = € 30,-- euro p/
photo

Day 6,Avond tour

Vertrek : 18.30 uur – 24.00 uur. Tijdens de tours krijgt u een sightseeing by night van Port Louis. Een Bihar/Hindie/Nederlands sprekende gids begeleid u tijdens deze tour. Vanuit de Citadel heeft u een spectaculair overzicht over de stad. Een bezoek in de bergen aan de kleine kerk Marie Reine De La Pen is zeker aan te raden. Daarna rijd de bus naar Caudan Waterfront waar men kan dineren in één van de vele restaurants. Na het diner heeft men tijd om naar een Bollywood film te gaan. Optioneel : Cinema ticket : € 5,-- per pax

Day 7,Vrije dag

Optioneel : Bezoek de Krokodille park.
photo

Day 8,Excursie naar het Noorden

Vertrek : 9.00 h Port Louis City - Pamplemousses Garden – Goodlands Town – Mon Choisy Beach. Na een uitgebreid ontbijt met heerlijke lokale gerechten zal de rondreis beginnen. Begin uw dag met de hoofdstad Port Louis, omgeven door bergen. Daar krijgt u o.a. de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de markt en winkelcentra, waaronder Caudan Waterfront, meest populaire uitgaanscentrum van Mauritius. Daarna kunt u gedurende één uur genieten van de pracht van de Pamplemousses botanische tuin, in de 18e eeuw aangelegd door de franse regering, met 600 verschillende soorten vegetaties, waaronder de talipot palm die eens in de 60 jaar bloeit. Aangenomen wordt dat de Pamplemousses Garden genoemd is naar de citrusplant Pamplemoucier, geïmporteerd door de Hollanders uit Java. Vandaar uit begeven we ons naar Goodlands, een Indiaas aandoend dorpje, alwaar u een wandeling kunt maken door het centrum. Wij beëindigen onze dag met een kort bezoekje aan het publieke strand Mon Choisy.

Day 9,Vrije dag

Jullie hebben een vrije dag om lekker te shoppen, gezellig naar de markt, maak kennis met lokale bevolking en relax op het strand.
photo

Day 10,Excursie naar het Zuidwesten

Vertrek: 9.00 h Floreal – Trou aux Cerfs - Ganga Talao - Black River View Points – Chamarel Seven Coloured Earth (entree Rs. 100) Gedurende een half uur heeft men de gelegenheid om in Floreal de diamantenwinkel met uitzicht op het diamant-atelier te bezichtigen. Daarna kunt u genieten van het paronama vanuit Trou aux Cerfs, met 85 m in de diepte de vulkanische krater van Curepipe. Voorts gaan we richting Grand Bassin, tempelcomplex en pelgrimsplaats voor de hindustanen m.n. tijdens Mahashivratree ‘The great night of Lord Shiva.’ Daarna wordt de tour voortgezet langs het nationale park in de Black River Gorges, waar u de gelegenheid gegeven wordt van elk bezienswaardig uitzichtspunt foto’s te maken. Via de westkust met uitzicht op het prachtige blauw van de zee bereiken we Chamarel Sevencoloured Earth, zand ontstaan uit de vulkanische as met zeven dominerende kleuren, waaronder violet, oker en rood. Daarna begeven we ons weer richting appartement / hotel.

Day 11,Strand

Een relaxte dagje strand mag niet ontbreken in uw vakantie op Mauritius. Bekijk mooie Koralen in de blauwe wateren van Mauritius vanuit een boot met een glazen bodem. Relax op de prachtige strand. Optioneel : Beoek een Glasbodemboot tocht.
photo

Day 12,Excursies naar het Zuiden

Vertrek: 9.00 h Bois Cherie - Surinam Village – Gris Gris Rough Sea – Vanilla Crocodile Park (entree Rs.275) – Rochester Falls Bezoek aan de Bois Cherie Thee fabriek. Geniet van een lekker kopje Bois Cherie thee. In het zuiden van het eiland ligt het dorpje Surinam, interessant voor de Surinaams / Nederlandse toeristen vanwege de gemeenschappelijke naam met hun land van afkomst. Daarna kunt u op Gris Gris genieten van het schilderachtige uitzichts-punt van de woeste zeegolven tegen de kolossale zee rotsen botsend. Het programma wordt ten slotte beëindigd met een bezoek aan de Rochester watervallen midden in de suikerrietvelden in het zuiden.

Day 13,Vrije dag

Day 14,Mauritius- Amsterdam

Helaas gaat jullie vandaag dit prachtig eiland verlaten. Jullie worden naar de airport gebracht voor de terugreis.

Day 15,Aankomst Schiphol

Additional Info

 • Check In : 25 October, 2019
 • Check Out : 08 November, 2019
 • Duration : 15 Days, 14 NIghts
 • Person : 2 Person
 • Availability : 10
 • Price : € 1395
 • Location : Mauritius

Need Help!

Mauritius staat gepland voor 25 oktober 2019 tot 08 november 2019. Heeft u liever een andere reisperiode, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

+31 365240744

travel@ayurvedica.nl

Recommend Tour Packages

8 Days, 7 Nights Start From €

Yoga holiday

Book Now

7 Days, 5 Nights Start From €

Dubai

Book Now

10 Days, 9 Nights Start From € 575

Best of Himalaya with Taj Mahal Tour

Book Now

28 Days, 26 Nights Start From € 1895

Central & South India Tour (Divali reis)

Book Now

11 Days, 9 Nights Start From €

South India Temple Circuit

Book Now

14 Days, 13 Nights Start From €

Cultural Insights of South India

Book Now