1768 – Ayurvedica Reizenwww.ayurvedicareizen.nl

Over GGTO:

Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij ons is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo’n veilig gevoel als u bij een van onze aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van 315 gespecialiseerde touroperators.

Controleer voor het boeken van uw reis daarom of uw touroperator is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Alle deelnemende touroperators vindt u op de pagina met aangesloten touroperators.

Klantenbijdrage
De touroperator brengt haar reizigers voor deze garantieregeling € 9,00 per persoon per boeking aan klantenbijdrage in rekening.

Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Schade claimen
Heeft u geboekt bij een aangesloten touroperator, en
– is deze touroperator in financieel onvermogen gekomen, en
– heeft u de reissom reeds (gedeeltelijk) voldaan,
dan kunt u uw schade bij ons claimen door middel van het schadeformulier (pdf).

Gerelateerde documenten
– Garantieregeling (versie 4-0, pdf)
– Schadeformulier (pdf)