Booking for : Gujarat bedevaart met vier Jyotirlinga tempel’s

  Gujarat bedevaart met vier Jyotirlinga tempel’s

  Tour Details

  Gujarat bedevaart met vier Jyotirlinga tempel’s

  Ahmedabad, Dwarka, Porbandar,  Somnath, Bhavnagar,  Dakor, Pavagadh, Vadodara, Indore, Ujjain,  Omkareshwar

  Er zijn 12 Jyotirlinga’s (heilige plaatsen die God Shiva vertegenwoordigen) in India en Gujarat is de thuisbasis van 4 van hen. Hieronder zijn de 4 Jyotirlinga’s in Gujarat:

  1. Somnath Jyotirlinga: Somnath Jyotirlinga ligt aan de kust van Gujarat en is een van de belangrijkste heiligdommen van Shiva. Het is bekend om zijn prachtige architectuur en is een belangrijke bedevaartsoord voor hindoes.
  2. Nageshwar Jyotirlinga: Nageshwar Jyotirlinga ligt in de buurt van Dwarka en staat bekend om zijn heiligdom van Lord Shiva, samen met een 25 meter hoge standbeeld van Shiva.
  3. Kedarnath Mahadev: Kedarnath Mahadev is een heilige plaats in het district Bharuch van Gujarat en is een belangrijke bestemming voor aanbidders van Shiva.
  4. Someshwar Mahadev: Someshwar Mahadev is gelegen in de buurt van het Gir National Park en staat bekend om zijn unieke architectuur en prachtige omgeving.

  Deze Jyotirlinga’s zijn belangrijke heiligdommen voor hindoes en trekken veel pelgrims uit verschillende delen van het land en de wereld.

  Ook bezoekt u de belangrijkste Krishna-tempel Akshardham in Ahmedabad.

  Deze speciale mandir toer brengt u verder naar de volgende tempels: Dwarkadhish mandir in Dwarka, Dakor Ranchodraiji mandir , Maa Mahakali (Pavagadh) mandir & Mata Harsiddhi mandir.

  Het bezoeken van deze heilige plaatsen is een geweldige manier om de rijke spirituele en religieuze geschiedenis van Gujarat te ervaren.

   

   

  Why you choose this package!

  • Mandir tour
  • 4 Jyotirling mandir's
  • Somnath Mahadev-tempel
  • Omkareshwar & Mahakaleshwar
  • Akshardham in Ahmedabad
  • Dwarkadhish mandir in Dwarka
  • Dakor Ranchodraiji mandir
  • Maa Mahakali (Pavagadh) mandir
  • Mata Harsiddhi mandir
  • Shree Niskalank Mahadev

  Dag 1,Amsterdam - Ahmedabad

  Neem het vliegtuig naar Ahmedabad.

  Dag 2,Aankomst in Ahmedabad

  Na aankomst zal u op het vliegveld worden opgehaald en volgt transfer naar uw hotel. Uw overnachting is in Ahmedabad.

  Dag 3,Ahmedabad

  Na het bezoekt volgt een sightseeing tour en bezoekt u Akshardham Temple, Sardar Patel Museum, Sabarmati Ashram. In de avond kunt u genieten op het boulevard van de Sabarmati River. Later brengen wij u terug naar het hotel voor de overnachting.

  Dag 4,Ahmedabad to Dwarka (450 KM / 7 h)

  Na het ontbijt uitchecken uit het hotel en volgt transfer naar Dwarka, Bij ankomst in Dwarka mag u eerst inchecken in het hotel. Tegen de avond kunt u genieten van een prachtige Aarti in de Shree Dwarkadhish Mandir. Later keert u terug naar uw hotel voor de overnachting.

  Dag 5,Dwarka

  Vandaag heeft u een prachtige mandir toer in Dwarka. Bezoek de Dwarkadeesh-tempel. Neem een heilige duik in de Gomti-rivier en vertrek later naar Nageshwar Jyotirling mandir, Gopi Talav, Bet Dwarka en bezoek op de terugweg de Rukmani-tempel. In de late middag, bezoekt u andere tempels aan de kust. In de avond kunt u genieten van een Aarti in de Dwarkadish-tempel. Uw overnachting in het hotel in Dwarka.

  Day 6,Dwarka - Porbandar - Somnath

  Na het ontbijt uitchecken bij het hotel en volgt transfer naar Somnath. Onderweg maakt u een stop in Porbandar. Porbandar is de geboorteplaats van Mahatma Gandhi. Zijn eerste huis "Kirti Mandir" is nu een museum. Later gaan de reis verder naar Somnath. Bij aankomst in Somnath, kunt u eerst genieten van de Sandhya Arti Darshan in de Somnath Mahadev-tempel. Uw overnachting is in het hotel in Somnath.

  Dag 7 ,Somnath to Bhavnagar

  Vroeg in de ochtend uitchecken bij het hotel en rijden we u naar Bhavnagar. Bij aankomst kunt u inchecken bij het hotel. Daarna gaat u voor Darshan Shree Niskalank Mahadev mandir. Uw overnachting is in het hotel in Bhavnagar.

  Dag 8 ,Bhavnagar - Dakor - Pavagadh - Vadodara

  Vroeg in de ochtend uitchecken bij het hotel en gaat de reis verder naar Vadodara. De eerste stop is in Dakor. Hier heeft u Darshan Shree Ranchhod Raiji. We vervolgen de reis naar Pavagadh voor de Mahakali Mataji Darshan. Indien de tijd het toelaat, bezoekt u de Champaner World Heritage Site. Later rijden wij u naar Vadodara voor uw overnachting in het hotel.

  Dag 9 ,Vadodara to Indore

  Na het ontbijt uitchecken bij het hotel en rijden we naar Indore. Bij aankomst kunt u eerst inchecken in het hotel in Indore. Later volgt een city tour met een bezoek aan de Kajrana Ganesh Mandir, Lal Baugh Palace en Shree Bada Ganpati. Uw overnachting is in Indore.

  Dag 10,Indore – Ujjain – Indore

  Na het ontbijt gaan we voor darshan in Ujjain. Eerst bezoekt u de Shree Mahakaleshwar Temple en vervolgens nog de Mata Harsiddhi Temple, Kal Bhairav Temple en Ram Mandir Ghat. Later rijden we later terug naar Indore voor uw overnachting.

  Dag 11,Indore – Omkareshwar – Indore

  Vandaag is er een dagtoer naar Omkareshwar. Hier bezoekt u de Shree Omkareshwar Jyotirlinga, de Mamleshwar Temple, Ahilya Ghat en Omkareshwar Prikrama. Later gaan we terug naar Indore. Indien de tijd het toelaat, heeft u de gelegenheid om te shoppen in Indore. Uw overnachting is in het hotel in Indore.

  Dag 12 ,Indore to Ahmedabad

  Na het ontbijt uitchecken bij het hotel en rijden naar Ahmedabad. Later heeft u tijd om te shoppen. Uw overnachting is in het hotel in Ahmedabad.

  Dag 13 ,Ahmedabad - Amsterdam (flight)

  U zal op tijd naar het vliegveld worden gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

  Additional Info

  • Duration : 14 Days, 13 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Deze reis is het hele jaar te boeken. Op aanvraag maken wij vrijblijvend een offerte voor u.

  Need Help!

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages