Booking for : Ayurveda & Yoga bij Somatheeram resort in Kerala, India

  Ayurveda & Yoga bij Somatheeram resort in Kerala, India

  Tour Details

  Ervaar authentieke Ayurvedische behandelingen in Kerala

  Kerala home of Ayurveda : come home to an age-old way of life. Als baken van Ayurveda is Kerala uitermate geschikt voor een Ayurvedische gezondheidsvakantie

  Voor Ayurveda treatment bieden wij alleen resorts aan die door de plaatselijke overheid is erkend als een resort waar men onder deskundige begeleiding Ayurvedische behandelingen kan ondergaan. De classificatie van de overheid is in Green leaf resort en in Olive Leaf resort gebaseerd op de kwaliteit en service van de resorts.

  Somatheeram – World’s First Ayurveda Village with a Resort Ambiance – Ayurveda is de ziel en essentie van Somatheeram, dat al meer dan 30 jaar op traditionele wijze Ayurvedische behandelingen biedt en de naam ‘The Ayurveda People’ terecht heeft verdiend. Ayurveda, wat letterlijk de wetenschap van het leven betekent (Ayur = Life, Veda = Science), Ayurveda is een oude medische wetenschap die duizenden jaren geleden in India werd ontwikkeld.

  Waarom Ayurveda tijdens het moessonseizoen – Naarmate het weer begint te veranderen, neemt de hitte van de zomer langzaam af en beginnen de wolken zich over de lucht te verzamelen. Het wordt donkerder naarmate de aarde zich klaarmaakt voor het regenseizoen. Tijdens de regen wordt de warmte die zich tijdens het zomerseizoen in de aarde heeft opgehoopt of opgebouwd, onmiddellijk afgegeven. Deze warmte combineert zich met het vocht van de regen en het creëert een vochtige atmosfeer die wordt overheerst door de eigenschappen van warmte en natheid / vocht. Tijdens het moessonseizoen wordt het lichaam zacht en zeer ontvankelijk voor Ayurveda-behandelingen.

  Panchakarma detoxification For complete purification of the Body – Pancha Karma is ontgiftingsproces om het lichaam te zuiveren en de 3 dosha’s (Vata, Pita en Kapha) te balanceren. De 14 daags arrangement proces omvat Body Massage, Snehapanam, Nasyam, Virachanam (Medicinale laxeermiddel), Snehavasthi, Dhara, Pizhichil, Njavarakizhi, Karnapooranam, Tharpanam, Sirovasthi, stoombad, en de interne kruidengeneesmiddelen. Panchakarma dieet Panchakarma is niet effectief als speciale ontgifting zonder een speciaal dieet en diverse behandelingen. De behandelingen zijn dagelijks massages, Swedana en andere behandelingen afhankelijke van de Dosha’s.

   

  Accommodation in een Double /Single room of cottage

  Ayurveda  Rejuvenation/body Purification Therapy

  Dagelijks  Ayurveda vegetarian full board meals: ontbijt, lunch, dinner

  Gedurende de hele dag gratis Ayurvedisch thee en koffie

  Dagelijks 1-2  Yoga sessies and Meditation

  Airport transfer from Trivandrum  airport/railway/bus station.

  Initial, daily and final consultation by the doctor.

  Free medicines during the treatment period

  Personalized Ayurveda diet menu.

  Translator: German/Italian/ French/Russian interpreter available for first & final Ayurveda consultation with prior request.

  Package of 14 days or more with one local backwater tour in a country boat.

   

  Niet inbegrepen:

  Vliegtickets

  Visum voor India

   

  [tp_cheapest_flights_shortcodes origin=AMS destination=TRV title=”Boek de beste vliegtickets naar Trivandrum ” paginate=false subid=”” currency=”EUR”]

   

   

  Why you choose this package!

  • Ayurveda behandelingen voor Lichaam en geest
  • Zwembad
  • Dagelijks Yoga en Meditatie
  • Ayurvedisch balancerend dieet
  • Authentieke behandelingen
  • Geschikt voor ouderen
  • Ideaal voor alleenreizigers
  • Green Leaf & Ayurveda Hospital gecertifieerd

  Additional Info

  • Duration : 15 Days, 14 Nights
  • Person : 2 Person
  • Price :
  • Location : Kovalam, Kerala, India

  Need Help!

  Bij dit fantastisch resort kunt u terecht voor authentieke Ayurvedische behandelingen en ook voor gecertificeerde Yoga cursussen. Een Ayurvedische vakantie naar Kerala het hele jaar te boeken. Extra goedkoop kuren kan tijdens moessonseizoen (regen periode) van Mei tot September. Op aanvraag helpen wij je graag verder met een op maat gemaakte offerte.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages