Booking for : Charm of Kerala

  Charm of Kerala

  Tour Details

  Charm of Kerala

  Deze volgende route heeft deze reis: COCHIN-MUNNAR-THEKKADY-KUMARAKOM-MAARARI-COCHIN.
  Reis vanaf de moderne Cochin door prachtig Natuur met thee plantages, watervallen, mooie rivieren, kruiden tuinen, natuurreservaten en spot vele dieren onderweg.
  Geniet dagelijks van heerlijke traditionele gerechten.
  Boek een Ayurvedische massage in uw hotel.

   

   

   

  Why you choose this package!

  • Prachtige Kerala
  • Mooie boottochten
  • Watervallen
  • Shoppen in Cochin
  • Traditioneel Kerala eten
  • Cultuur en Religie
  • Ayurveda

  Dag 1,Amsterdam - Cochin (flight)

  Vertrek naar Cochin.

  Dag 2,Aankomst Cochin

  Na aankomst in Cochin, zal u op het vliegveld worden opgehaald en volgt transfer naar uw hotel. U heeft vandaag een vrije dag om op uw gemak te shoppen in Cochin. Uw overnachting is in Cochin.

  Dag 3,Cochin sightseeing tour

  Na het ontbijt volgt een sightseeing tour. U bezoekt Fort Cochin, Dutch palace, Jewish synagogue, Jew streets, Mattanchery palace, Chinese fishing nets etc . Maak een wandeling op de gezellige Marine drive en neem vanaf hier de boot om Cochin vanaf het water te bewonderen. Vanaf de boot ziet u de marinebasis, de haven en de prachtige Mangalavanam-eiland. Later in de middag kunt u gaan winkelen op de Broadway-gebied dat bekend staat om de beste kwaliteit en goedkope textiel, juwelen, handwerk en kruiden. Uw overnachting is in Cochin.

  Dag 4, Cochin - Munnar (150 Kms/5.00 Hrs)

  Gelijk na het onbijt begint u aan uw rondreis. Onderweg naar Munnar, kunt u genieten van de schilderachtige schoonheid en wonderbaarlijke watervallen, theeplantages en hoge bergen met laaghangende wolken. Onderwg stopt u bij een kruidentuin en maakt u kennis met talloze kruiden. Bij aankomst in Munnar bezoek Valara, Cheeyappara-watervallen enKaradippara-uitkijkpunt. Uw overnachting is in Munnar.

  Dag 5,Munnar sightseeing tour

  Vandaag heeft u een hele dag sightseeing tour van Munnar. Bezoek - Mattupetty Lake & Dam, Echo Point, Kundale Lake, Blossom Garden, Rajamalai. Een bezoek aan de Eravikulam Wildlife sanctuary. is een hoogtepunt van Munnar. Later bezoekt u eem thee fabriek. Hier kunt u thee proeven en kopen. Uw overnachting is in Munnar.

  Dag 6,Munnar – Thekkady (110 Kms/4.00 Hrs)

  Gelijk na het ontbijt, kun tu uitchecken in het hotel en gaat de reis verder naar Thekkady. Bewonder onderweg de prachtige natuur. Na aankomst kunt u genieten van deze bosrijke omgeving. In de omgeving van uw hotel kunt u een Kruiden plantage bezoeken en een Olifanten reservaat bezoeken. Uw overnachting is in Thekkady.

  Dag 7 ,Thekkady (Periyar)

  Na het ontbijt gaat u verder voor sightseeing in Thekkady. Bezoek het natuurreservaat Periyar. Ga 2 uur varen in het Periyar-meer en spot dieren aan de oevers van het meer. Ga 's avonds naar een vechtsportshow of Kathakali. Overnachting is in Thekkady

  Dag 8 ,Thekkady - Kumarakom (190 Kms/5.00 Hrs)

  Na het ontbijt gaat u verder naar de Kumarakom Backwaters. Bekijk het mooieluxe woonboot. Ontspan en geniet van de koele bries van het meer. Genieten van rijstvelden, oude kerken, tempels etc. Op de woonboot krijgt u een heerlijke maaltijden geserveerd. Uw overnachting is in het woonboot.

  Dag 9 , Kumarakom – Alleppey (35 Kms/1.00 Hrs) House Boat

  Nadat u op de woonboot heeft kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, zal de boot verder varen. U vaart naar Maarari (Maararikulam) en check je in een luxe strandbungalow aan het strand van Maarari. Geniet van traditionele Kerala-maaltijden in het resort. In de avond kunt u relaxen op het strand.

  Dag 10,Cochin - Amsterdam

  U zal met de auto naar het vliegveld worden gebracht in Cochin.

  Indiatours.eu

  Wij zijn India Reizen Specialist.

  Kovalam beach

  Ganesh Chaturthi In Trivandrum

  Additional Info

  • Duration : 10 Days, 9 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Cochin

  Need Help!

  Deze reis is het hele jaar te boeken. Op aanvraag maken wij graag een offerte voor u.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages