Booking for : Kennismakingsreis India

  Kennismakingsreis India

  Tour Details

  Kennismakingsreis India in de Herfstvakantie

  Deze rondreis brengt u naar Delhi, Jaipur, Agra,  Mathura, Vrindavan, Haridwar, Rishikesh

  Bij deze reis maakt u kennis met het kleurrijke India. India is rijk aan cultuur, u ziet de prachtige tempels, de gebouwen die nog afstammen van de Engelse overheersing, alsook het kleurrijke dorpsleven. U gaat shoppen in een populaire mall en geniet van drukte in een markt vol diversiteit, van exotisch fruit t

  ot gevlochten manden en handgemaakte sieraden. U geniet van talloze exotische hapjes die afstammen van alle delen van India. Neem een bad in de heilige Ganga, neem deel aan een Aarti/Puja in een Hindoe tempel, zie het dorpsleven, de heilige koeien, bewonder de Taj Mahal en vele paleizen en forten in Rajasthan.

  Oude Haridwar (de “Gateway to God”) is een van de zeven heiligste plaatsen in India, en een van de oudste levende steden. Gelegen aan de uitlopers van de Himalaya in Uttarakhand, is het vooral populair bij hindoeïstische pelgrims die komen om een duik in het heilige water van de snelstromende rivier de Ganges te nemen en om hun zonden weg te wassen. In tegenstelling tot Varanasi, is het water schoon en fris in Haridwar. De avond Ganga aarti heeft een speciale aantrekkingskracht.

  Rishikesh, de geboorteplaats van yoga, is een populaire plek om te mediteren, yoga te beoefenen en te leren over andere aspecten van het hindoeïsme. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Ganges, omgeven door heuvels aan drie kanten, niet ver van Haridwar in Uttarakhand. Rishikesh is aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar kennis en vrede vanwege zijn talrijke Ashrams en yoga instituten. Het is vooral populair bij spirituele zoekende buitenlanders, terwijl Haridwar meer betekenis heeft voor Hindoe pelgrims. Rishikesh is een naam van Vishnu, dat betekent ‘heer van de zintuigen’. Rishikesh is een heilige stad voor de hindoes gelegen in de uitlopers van de Himalaya in Noord-India. De plaats dankt zijn naam na Heer Vishnu, die leek te ‘Raibhya Rishi’, als gevolg van zijn tapasya (ascese), als Heer Rishikesh. In Skanda Purana, staat dit gebied bekend als ‘Kubjamrak’ als Heer Vishnu verscheen, onder een mangoboom.

  Cost includes:

  • 08 Nights air-condition accommodation on Double / Triple share rooms at proposed hotels.
  • Daily breakfast at hotel as per itinerary from Day 02.
  • Meeting and assistance services on arrival / departure.
  • Air-conditioned chauffeur driven vehicle as per above for city sightseeing, tour, excursion etc. as per above program.
  • Cycle Rickshaw ride at the narrow alley of old Delhi.
  • Traditional Dinner at Chokhi Dhani Resort, Jaipur.
  • All parking, road taxes, government taxes and driver allowances.
  • Tour assistance throughout the tour.
  • All presently applicable Government taxes.

  Cost does not include:

  • Any international and domestic airfare if it is not mention in cost inclusion.
  • Transport during free days / any optional tour / Guide services / Entrance & Camera fees.
  • Personal nature Expenses i.e. Telephone calls, Laundry, soft / hard drinks, lunch, tipping etc.
  • Any Porterage services at Airport/Railway Station.
  • Any other expenses not mentioned in the cost includes.

  [tp_cheapest_flights_shortcodes origin=AMS destination=DEL title=”” paginate=false subid=”” currency=”EUR”]

  Why you choose this package!

  • Old en New Delhi
  • Neem een bad in de Ganges
  • Geniet van de Aarti in Haridwar
  • Prachtige Aarti in Rishikesh
  • Paleizen en Forten in Jaipur
  • Bezoek de Taj Mahal
  • Divali sfeer
  • Rozestad Jaipur
  • Mooie Mathura en Vrndavan

  photo

  Dag 1,Amsterdam - Delhi

  U vliegt vanuit Amsterdam naar Delhi.
  photo

  Dag 2,Aankomst in Delhi

  Na aankomst zal u worden verwelkomt door onze reisleider. Transfer naar uw hotel. Later heeft u tijd om te shoppen in Delhi. Neem de metro om de rest van Delhi te verkennen. Overnachting in Delhi.
  photo

  Dag 3,Delhi city tour

  U begint met de sightseeing in Old Delhi. De tour begint met een bezoek Raj Ghat, een monument ter nagedachtenis van Mahatma Gandhi. Daarna gaat u naar de indrukwekkende Red Fort, langs de Jamuna rivier en gebouwd tijdens de Munghul bezetting in de jaren 1638 - 1648. De tour gaat verder naar de Jama Masjid, de grootste moskee in Azië. Na een tour door Old Delhi, gaat u naar New Delhi, waar de overheersing van de Britse rijk duidelijk zichtbaar is. In feite is de verdeling tussen Old Delhi en New Delhi een verdeling tussen de Mughal en de Britten, een contrast in leefstijl, tradities en kleuren. U bezoekt de Birla mandir. Het is mogelijk om een in de mandir een vrijwillige donatie te geen en een aarti te doen. Daarna ziet u de Qutub Minar, de hoogste stenen toren in India. U ziet India Gate, the Parliament building and, the President’s residence. Ervaar daarna de serene rust in de Lotus temple, in South Delhi. De Lotus temple is in de vorm van een Lotus. Het is gemaakt van marmer, cement, dolomiet en zand. Het staat open voor alle godsdiensten en is een ideale plek voor meditatie en het verkrijgen van vrede en rust. De oprichter, Bahaullah (1817-1892), wordt door de Bahai beschouwd als de meest recente in de lijn van de boodschappers van God zoals Abraham, Mozes, Boeddha, Christus en Mohammed. Daarna gaat u richting Swami Narayan temple, ook wel bekend als de Akshardam Temple. Hier kunt u genieten van 4 prachtige shows over kunst, cultuur, religie, ayurveda en wetenschap. In de avond zal u terug worden gebracht naar uw hotel. Uw overnachting is in Delhi. Visiting: 1. Birla Mandir 2. Red Fort (From outside) - Closed on Monday 3. Enjoy Cycle rickshaw ride in narrow alleys of old Delhi through Kinari Bazaar and 400 years old Chandni Chowk bazaars. 4. Humayun Tomb (from outside) 5. Qutab Minar the highest stone tower in India 6. India Gate - This solemn monument was built in memory of the 90,000 Indian soldiers who laid down their lives in the World War Ist. 7. Drive past the Rashtrapathi Bhawan, Parliament House. 8. Lotus temple 9. Lodhi Garden & Sai Mandir. 10. Swami Narayan mandir in Akshardham
  photo

  Dag 4,Delhi - Jaipur (250 km - 6 h)

  Na ontbijt checkt u uit in het hotel en gaat u richting Jaipur. Jaipur een belangrijke toeristische trekpleister. De stad die ooit de hoofdstad van de royalty's was geweest, dient nu als de hoofdstad van Rajasthan. Je treft er vele paleizen en forten. Jaipur staat bekend als de roze stad vanwege de vele roze kleurige gebouwen die daar te vinden zijn. Jaipur is het reservoir van de Indiase gewoonten, tradities, cultuur en erfgoed. Overnachting in Jaipur.
  photo

  Dag 5,Jaipur city tour & bezoek Chowki Dhani

  Na het ontbijt gaat u voor een sightseeing van Jaipur. We starten met een bezoek aan de Amber Fort waar u een rit op een olifant kunt maken. Amber Fort noemt men meestal Amer Fort. Deze oude fort stamt van 1592, gebouwd door Raja Man Singh I. De sightseeing brengt u naar City palace (een prachtige mix van Mughal en traditionele Rajasthani architectuur), Hawa Mahal (Palace of Winds), Jantar Mantar (bestaande uit buitenmaatse astronomische instrumenten), Albert Hall, Jal Mahal (een paleis in het water), Sheesh Mahal, Kanak Bhawan. In de avond bezoekt u Choki Dhani. Choki Dhani betekent 'bijzonder dorp' en deze prchtige Rajasthani dorp, 20 km ten zuiden van Jaipur, doet zijn naam eer aan. U kunt rondwandelen en genieten van traditionele dansers die met vuur kunsten vertonen, zie kinderen balancerend op palen en dansers gekleed in een leeuwen kostuum op de loer in een bos. U krijgt een gratis dinner aangeboden in Choki dhani. Later op de avond zal u worden terug gebracht naar uw hotel. Overnachting in Jaipur.
  photo

  Dag 6,Jaipur – Agra (250 km - 6 h)

  Vroeg in de morgen gaat u richting Agra. Na aankomst in Agra checkt u in het hotel en krijgt u tijd om u op te frissen. Daarna volgt een bezoek aan de beroemde Taj Mahal. Doe feestelijk kleding aan voor een mooie foto bij de Taj Mahal. De Taj Mahal is gebouwd door keizer Shahjahan voor zijn geliefde koningin Mumtaz. De Taj Mahal, is een monumentale getuigenis van de liefde van een man voor zijn vrouw. De Taj Mahal hoort bij één van de 7 wereldwonderen. Na het bezoek aan de Taj Mahal gaat u naar de Agra Fort een indrukwekkend cluster van paleizen. Agra Fort - gebouwd door de beroemde Mughal keizer Akbar in 1565 AD, bestaat voornamelijk uit rode zandsteen. Bewonder binnenin een perfecte Moskee gemaakt met parels. Het ligt aan de bocht van de rivier de Yamuna, bijna in het hart van de stad. Koning Akbar bouwde het als zijn citadel over de jaren 1563-1573 in de mooiste architectonische stijl. Het heeft imposante poorten en muren van rode zandsteen en een gracht. Overnachting in Agra.
  photo

  Dag 7,Agra – Mathura -Vrindavan - Delhi (205 km - 5 h)

  Geniet van een heerlijk ontbijt en relax aan het zwembad. Tegen 11.00 h vertrekt u richting Delhi. Onderweg bezoekt u een tempel in Mathura. In deze tempel ziet u de gevangenis waar Sri Krishna was geboren. Vervolgens bezoekt u Vrindavan, de plaats waar Sri Krishna is opgegroeid. In Vrindavan bezoekt u de Banke Bihari Mandir. (let op dat u voor een tempel bezoek passende kleding draagt). Overnachting in Delhi.
  photo

  Dag 8,Delhi - Haridwar

  Na een vroeg packed ontbijt vertrekt u naar Haridwar. Geniet in de avond van de Ganga aarti in Haridwar. Uw overnachting is in Haridwar.
  photo

  Dag 9,Haridwar – Rishikesh -Delhi

  Na het ontbijt is het uitchecken in het hotel in Haridwar en volgt een sightseeing tour van Rishikesh. Neem badkleding mee voor een verfrissende bad in de heilige Ganges. Later brengen wij u terug naar Delhi. In de avond zou u nog kunnen shoppen. Uw overnachting is in Delhi.
  photo

  Dag10,Delhi - Amsterdam

  U zal op tijd naar het vliegveld worden gebracht.
  photo

  Indiatours.eu

  Wij zijn India Reizen Specialist.
  photo

  Aarti in Rishikesh

  Additional Info

  • Check In : 16 oktober, 2021
  • Check Out : 24 oktober, 2021
  • Duration : 10 Days, 08 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 12
  • Price : €395,-- p/p
  • Location : Delhi, India

  Need Help!

  Gaat u voor het eerst naar India? Deze kennismakingsreis is dan ideaal. Speciaal voor de kids hebben wij een reis gepland voor de Herfstvakantie 2021. Reserveer deze reis zo snel mogelijk. In overleg boeken wij de vliegtickets erbij. Betaling in delen is mogelijk.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages