Booking for : Londen

  Londen

  Tour Details

  4 daagse vliegreis naar Londen

  Londen is de grootste stad van Europa.

  Londen heeft vele gezichten en biedt toeristen allerlei soorten attracties, van schilderachtige plaatjes, historische monumenten tot de vele groene parken, de theaters en de superluxe winkels en gezellige winkelstraten.

  Daarnaast heeft het ook vele Indiase wijken waar je kunt shoppen voor Indiase kleding, sieraden, schoenen en heerlijk  Indiaas eten.

  Londen heeft zoveel historische en moderne attracties, van het London Eye tot de National Gallery en Tower of London, en veel topattracties zijn nog gratis ook, dus er is geen betere stad om u in cultuur onder te dompelen.

  Bezienswaardigheden:

  Door haar lange geschiedenis en eeuwenlange positie als hoofdstad van een wereldrijk staat Londen vol prachtige monumenten en bezienswaardigheden. We noemen hieronder de belangrijkste, ingedeeld naar de wijken:

  – St.-James’s, Mayfair en Piccadilly: Buckingham Palace, The Mall naar Trafalgar Square, National Gallery.

  – The City: Tower of London, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral.

  – Westminster en Bankside: Tate Galleries, Westminster Abbey, Houses of Parliament & Big Ben.

  – Knightsbridge, Kensington en Chelsea: Harrods, Victoria & Albert museum, Science museum, Natural History museum.

  – Covent Garden, Bloomsbury en Soho: British Museum, British Library, Madame Tussaud.

   

  Why you choose this package!

  • Tower of London
  • Houses of Parliament
  • Big Ben
  • Victoria & Albert museum
  • Natural History museum
  • Buckingham Palace
  • Tower Bridge
  • St. Paul's Cathedral

  Dag 1,Aankomst in Londen en shoppen

  U vliegt vanuit Nederland naar Engeland. Na aankomst neemt u een shuttle bus naar uw hotel. In de middag brengt u een bezoek aan de Blue Water Mall, een gigantische winkel- en amusementscomplex met meer dan 330 winkels en 40 cafe's, bars en restaurants plus een bioscoop met 13 zalen. Uw overnachting is in het hotel.

  Dag 2,Londen city centre

  Nadat u hebt kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekt u met de trein naar hartje Londen. Bezoek de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. U bekijkt het altijd drukke Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. U bent in de gelegenheid om een boottocht over de Theems te maken om zo Londen vanaf het water te bekijken.U loopt naar de beroemde winkelstraten Regentstreet en Oxfordstreet waar u naar hartenlust kunt winkelen in de grote typisch Engelse warenhuizen. Overnachting in het hotel.

  Dag 3,Mandir bezoek en shoppen

  Na ontbijt kunt u een religieuze dienst bijwonen in de Krishna mandir. Later heeft u vrije tijd om te shoppen. Shop in de gezellige Ealing Road in Wembly of neem de bus naar Southall. Hier zijn talloze Indiase winkels, koop goedkope Indiase kleding, schoenen, sieraden en kruiden. U waant zich in Little India. En natuurlijk kunt u heerlijk Indiaas eten. Proef ook een Mithai = beroemde Indiase zoetigheid. Overnachting in het hotel. Overnachting in het hotel.

  Dag 4,Londen - Amsterdam

  Na ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de beroemde zondagse markt van Wembley . In de middag gaat u naar het vliegveld voor uw vlucht naar Nederland.

  Additional Info

  • Duration : 4 Days, 3 Nights
  • Person : 2 Person
  • Price :
  • Location : Londen, Verenigd Koninkrijk

  Need Help!

  Deze reis is het hele jaar te boeken. Een vliegticket kunt u online boeken via onze website, Wij organiseren de rest voor u. Neem contact op met ons over deze reis.

  Recommend Tour Packages