Booking for : Nepal, prachtig natuur en cultuur

  Nepal, prachtig natuur en cultuur

  Tour Details

  Nepal is een fascinerend land met prachtig natuur en veel cultuur

  Deze 12 daagse verzorgde rondreis brengt u naar Kathmandu, Chitwan, Pokhara, Nagarkot.
  Geniet van prachtig natuur , overweldigend eeuwenoude cultuur en heerlijk eten. 
  Maakt  kennis met de vriendelijk Nepalezen.
  Verblijf op basis van all inclusieve in een prachtig resort in de Chitwan National Park.
  1. Amsterdam – Kathmandu
  2. Arrival Kathmandu
  3. Kathmandu / Full day city tour: Kathmandu Durbar Square, Swyambhunath and Patan city.
  4. Kathmandu – Chitwan (Drive)
  5. Chitwan / Full day jungle activities
  6. Chitwan – Pokhara (Drive)
  7. Pokhara / City tour
  8. Pokhara / Free day at your own.
  9. Pokhara – Nagarkot (Drive)
  10. Nagarkot – Kathmandu (Drive)
  11. Kathmandu / Delhi (flight)  
  12. Delhi – Amsterdam   Departure
  13. Aankomst Amsterdam

  Cost includes: 

  • Internationale retour ticket Amsterdam – Delhi  – Amsterdam.
  • Internationale retour ticket Delhi  – Kathmandu (Nepal) – Delhi.
  • 12 Nights air-condition accommodation on double / twin share rooms at proposed hotels.
  • Daily breakfast at hotel as per detail itinerary.
  • All meals while staying at Chitwan National Park
  • Meeting and assistance services on arrival / departure.
  • Chauffeur driven Vehicle (as mentioned above) for city sightseeing, tour, excursion etc. as per above program.
  • All parking, road taxes, government taxes and driver allowances.
  • Tour assistance throughout the tour.
  • All presently applicable Government taxes.

   Cost does not include: 

  • Any international and domestic airfare if it is not mention in cost inclusion.
  • Transport during free days / any optional tour / Entrance & Camera Fees at the monuments.
  • Personal nature Expenses i.e. Telephone calls, Laundry, soft / hard drinks, lunch & dinner, tipping etc.
  • Any Porterage services at Airport/Railway Station.
  • Any other expenses not mentioned in the cost includes.

   

   

  Why you choose this package!

  • Ontdek Kathandu
  • Veel Cultuur
  • Prachtig Natuur
  • Eeuwenoude tempels

  Dag 1 ,Amsterdam - Kathmandu (in flight)

  U vliegt vanuit Amsterdam naar Kathmandu

  Dag 2,Aankomst Kathmandu in Nepal

  Na aankomst in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal, zal u worden begroet op de Airport en volgt transfer naar uw hotel. Daarna heft u vrije tijd. Uw overnachting is in het hotel in Kathmandu.

  Dag 3,Kathmandu / Full day city tour: Kathmandu Durbar Square, Swyambhunath and Patan city

  Na het ontbijt volgt een hele dag sightseeingtour van Kathmandu. De hoogtepunten zijn: -Durbar Square -Swayambhunath -Pashupatinath -Boudhanath Kathmandu Durbar Square: Deze hoofdstad van het koninkrijk Nepal ligt op 1355 meter. boven zeeniveau, zit vol heiligdommen, tempels en tijdloze sculpturen. Tijdens de sightseeingtour door deze stad bezoekt u de Taleju-tempel, de Jagannath-tempel, de gigantische figuur Kala Bhairaba - de God van de verwoesting, de Shiva Parbati-tempel, Kumari Ghar (de tempel van de levende godin). Swayambhunath - een van 's werelds meest glorieuze boeddhistische Chaitya's die 2000 jaar oud is. Aangezien deze chaityas 500 voet boven het niveau van de vallei ligt, biedt het een uitstekend panoramisch uitzicht op de vallei van Kathmandu In de middag heeft u vrije tijd om op uw gemak de lokale markten te verkennen. Pashupatinath - Pashupatinath is een pagode-achtige Hindoetempel met vergulde dakbedekking en rijkelijk gesneden zilveren deuren gewijd aan Lord Shiva en gelegen aan de oever van de rivier de Bagmati, 5 km ten oosten van Kathmandu. Deze tempel wordt beschouwd als een van de meest heilige tempels in de hele hindoe-wereld. Alleen hindoes mogen het binnenplein van de tempel betreden. Buitenaardse toeristen kunnen de tempel vanaf de oostelijke kant van de rivier bekijken. Boudhanath - De kolossale stupa van Boudhanath werd gebouwd in de 5e eeuw na Christus en wordt verondersteld de grootste ter wereld te zijn. Het is gebouwd op een achthoekige basisplaat met gebedsmolen en wordt omringd door een circulaire markt die deel uitmaakt van Tibet Town. De vier paren van het oog van de Boeddha geschilderd op de stoepa geven een levendige flits aan de vier windrichtingen, wat betekent dat men de hele dag en nacht een ijverig waak over de mensen en hun verplichtingen houdt. Patan-city: Deze oude stad, Patan, staat vol met boeddhistische monumenten en Hindoetempels met vijf bronzen poorten, beschermgoden en prachtige beeldhouwwerken. Het staat bekend om zijn ambachtslieden en metaalbewerkers en staat bekend als de stad van de kunstenaars. Tijdens de sightseeingtour bezoekt u het oude Durbar-plein, vol met oude paleizen, tempels en heiligdommen die bekend staan om hun prachtige houtsnijwerk. Bezoek Krishna Mandir, gebouwd van steen, Hirnaya Varna Mahavihar en Khumbeswor-tempel. Overnachting in het hotel in Kathmandu.

  Dag 4 ,Kathmandu – Chitwan (Drive)

  Na het ontbijt worden wij opgehaald en volgt de reis naar Chitwan. Bij aankomst in Chitwan checkt u in het prachtig resort. U krijgt een Lunch aangeboden. In de middag kunt u deelnemen aan activiteiten zoals: Dorpsrondleiding, Culturele dans. Uw avondeten en overnachting is in het resort

  Dag 5 ,Chitwan / Full day jungle activities

  Vandaag kunt u de hele dag deelnemen aan activiteiten in de jungle. Highlights zijn: - Olifantensafari, - Kanotocht, - Jungle wandeling, - Dorpstour, - Culturele dans, - Bezoek een olifantenfokkerij. Alle 3 maaltijden zijn inbegrepen in de prijs. Uw overnachting is in het Resort.

  Dag 6,Chitwan – Pokhara (Drive)

  Pokhara Valley: -De Pokhara is zeker een van de meest pittoreske plekjes van Nepal. De prachtige meren Phewa, Begans en Rupa versterken de schoonheid van de vallei, die zijn oorsprong heeft in het glaciale gebied van de Annapurna-bergrug van de Himalaya. Choara-vallei ligt op een hoogte van 900 meter van de zeespiegel. Voor de berg kijkers biedt Pokhara het maginificant uitzicht op Mt. Dhaulagiri, Himalchuli, Machhapuchhre, vijf pieken van Mt. Annapurna en anderen. Pokhara is een van de weinige plaatsen in de wereld die zulke prachtige uitzichten biedt in een subtropische omgeving. Machhapuchhre bijvoorbeeld, ligt op slechts 28 km van hotels aan de oever van het Phewa-meer, en geen enkele bergketen ligt tussen die twee. Bij aankomst in Pokhara, checkt u in bij je hotel. Overnachting in het hotel.

  Dag 7 ,Pokhara / City tour

  Na het ontbijt volgt een halve dag sightseeingtour van de stad Pokhara. Kali-tempel: Het is gelegen op de top van een kleine heuvel aan de noordkant van de Oude Bazaar. Dit wordt beschouwd als een van de oudste tempels in de vallei en is het meest beroemd in Pokhara. Op gelukkige dagen, kan men getuige zijn van een hindoe-huwelijksceremonie die plaatsvindt in de gebouwen van deze tempel. David Fall: David Fall is een van de diepste grotten in Azië. Deze waterdaling werd voor het eerst verkend in 1970 door B.K.R.E Himalaya en later onderzocht door D.Gebaure (Atlas van de Grote Grotten van de Wereld) in respectievelijk 1980 en 1982; het is 48 meter diep en 1479 meter lang. De stromende water-id Fewa Lake reist door een ongeveer 1 km lange tunnel voordat hij naar beneden valt. Het wordt lokaal "Patale Chhango" genoemd Gupteshwor-grot: Gupreshwor Cave ligt in het zuidoostelijke deel van de Pokhara in Chhorepatan. Deze grot is een van de uitlopers van Devi's val. Men denkt dat het 500 jaar oud is en werd ontdekt in 1992. De grot is vochtig en de trappen zijn glad. Druppels water druppelen voortdurend uit het plafond, maar een reeks van elektrische lichte bolletjes geeft voldoende licht af zodat trappen zichtbaar zijn. Gupteshwor Casve ligt aan Pokhara Tansen Road. Het ligt op loopafstand van Lakeside en de damzijde. Het ligt heel dicht bij Devi's Fall. U heeft een vrije middag om de lokale markten te verkennen. Overnachting in het hotel in Pokhara.

  Dag 8 ,Pokhara vrije dag

  U heeft een vrije dag om te genieten in deze prachtige omgeving.

  Dag 9 ,Pokhara - Nagarkot

  Na het ontbijt gaat deze tour verder naar Nagarkot. Na aankomst in Nagarkot kunt u inchecken in het hotel. Uw overnachting is in Nagarkot.

  Dag 10 ,Nagorkot - Kathmandu

  Na het ontbijt gaat u terug naar Kathmanu. Uw overnachting is in Kathmandu.

  Dag 11,Kathmandu vrije dag

  Breakfast at the Hotel Whole day free for personal activities Let op: laat in de avond volgt Airport transfer. Uw hotel is geboekt voor de hele avond dus pas uitchecken in de avond.

  Dag 12 ,Kathmandu - Amsterdam

  Dag 13 ,Aankomst Amsterdam

  Additional Info

  • Duration : 13 Days, 12 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Kathmandu 44600, Nepal

  Need Help!

  Op aanvraag maken wij graag een offerte op maat voor u .

  036 - 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages