Booking for : Betoverend Noord-India (VOLGEBOEKT)

  Betoverend Noord-India (VOLGEBOEKT)

  Tour Details

  “Betoverend Noord-India: Van de Gouden Tempel tot de Himalaya’s, door de pracht van Kashmir “

  Wij gaan naar de volgende plaatsen: Delhi, Chandigarh, Amritsar, Jammu, Pahalgam, Srinagar, Gulmarg, Sonamarg, Patnitop, Dharamshala, Shimla, Rishikesh en Haridwar

  Noord-India is een culturele smeltkroes met de hoofdstad Delhi, de spirituele betekenis van de Ganges-rivier in Rishikesh en Haridwar, de Punjab-regio die bekendstaat om zijn vruchtbare landbouwgrond en de Gouden Tempel, het betoverende heuvelstation Shimla, de residentie van de Dalai Lama in Dharamshala, en de betoverende schoonheid van Jammu en Kashmir met zijn serene meren en bergen, dat vaak wordt beschouwd als “het paradijs op aarde.” De regio biedt een rijke mix van culturele, spirituele en natuurlijke ervaringen.

  Noord-India is een regio vol diversiteit, geschiedenis en spiritualiteit en biedt reizigers een schat aan ervaringen en bezienswaardigheden.

  Delhi: De hoofdstad van India, Delhi, combineert eeuwenoude geschiedenis met moderniteit. Het herbergt historische monumenten zoals de Rode Fort, India Gate en de Qutub Minar, evenals moderne winkelcentra en zakelijke districten.

  Rishikesh en Haridwar: Deze steden liggen aan de oevers van de Ganges en staan bekend om hun spirituele betekenis. Rishikesh is ook populair voor yoga en meditatie, en Haridwar is beroemd om zijn dagelijkse Ganga Aarti-ceremonies.

  De provincie Punjab: Punjab staat bekend om zijn vruchtbare landbouwgrond en is de geboorteplaats van de Sikh-religie. De Gouden Tempel in Amritsar is een van de meest heilige plaatsen voor Sikhs en trekt pelgrims en toeristen aan.

  Shimla: Shimla is een schilderachtig heuvelstation in de Himalaya’s en een populaire toeristische bestemming vanwege zijn aangename klimaat en prachtige landschappen.

  Dalai Lama: Dharamshala, gelegen in de staat Himachal Pradesh, is de thuisbasis van de Tibetaanse spirituele leider, de Dalai Lama, en dient als een belangrijk centrum voor de Tibetaanse cultuur en boeddhisme.

  Jammu en Kashmir: Deze staat ligt in het noordelijke deel van India en omvat de prachtige Kashmir-vallei. Het staat bekend om zijn serene meren, met sneeuw bedekte bergen en culturele diversiteit. Jammu en Kashmir is vaak aangeduid als “het paradijs op aarde.”

   

  Vliegtickets: met Etihad Airways met 1 stop in Abu Dhabi, check-in 30 kg + handbagage : 7 kg.

  1  EY 078 U 06MAY 1*AMSAUH DK1  2145 0610  07MAY  E  0 781 M

  2  EY 210 U 07MAY 2*AUHDEL DK1  1010 1520  07MAY  E  0 321 M

  3  EY 213 U 27MAY 1*DELAUH DK1  1015 1230  27MAY  E  0 321 M

  4  EY 077 U 27MAY 1*AUHAMS DK1  1405 1910  27MAY  E  0 781 M

   

  Cost includes:

  • Retour vliegticket Amsterdam – Delhi – Amsterdam
  • 20 nachten hotel overnachting op basis van logies + dagelijks ontbijt
  • Alle Airport transfers
  • Comfortabele bus voor city sightseeing, tours, excursions, etc.
  • In Kashmir (Pahalgam & Srinagar) – All sightseeing & transfers by using 27-seater bus.
  • At Dharamshala & Shimla – Small Vehicle for City tours. (5 x Toyota Innova/similar Car’s)
  • Excursion tour to Wagah border, Amritsar.
  • 01-hour shikara ride, Srinagar. (4 pax in 1 boat)
  • Entry Tickets to Mughal Garden & Betaab valley, Kashmir.
  • Aru Betaab Valley Chandanwari – 07 Pax in 01 Car (Small vehicle x 5 Cars)
  • Gondola Ticket 1st phase, Gulmarg.
  • English speaking local Guide during your stay in Srinagar.
  • Administratie & boekingskosten.

  Cost does not include:

  • Thajiwas Glacier / Zero point in Sonmarg.
  • Snow Jeep transfers from Tangmarg to Gulmarg to Tangmarg: If there is heavy snow
  • Snow Jeep in Sonmarg from Gagangir: If there is heavy snow
  • E-visum voor India € 25,– https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
  • Garantie fonds bijdrage € 9,– per persoon

  Note: klanten/gasten moeten rechtstreeks betalen voor het volgende (optioneel):

  • In Pahalgam: Paardrijden, Chandanwari, Betaab Valley, Aru Valley en Baisaran Valley. 
  • In Gulmarg: paardrijden, zorbing of andere sportactiviteiten.
  • In Sonamarg: Thajiwas-gletsjer, paardrijden en Zero Point.

  Belangrijk: tijdens de rondreis alleen 1 grote koffer meenemen. De handbagage laten we in het hotel in Delhi.

  Why you choose this package!

  • Natuur
  • spiritualiteit
  • Himalaya's,
  • Ganges
  • Yoga & meditatie
  • tempels
  • pelgrimage
  • Sikhisme
  • Boeddhisme

  photo

  Dag 1,Amsterdam - Delhi (flight)

  Dag 2,Aankomst in Delhi

  Bij aankomst in New Delhi airport, wordt u begroet door onze vertegenwoordiger. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht. Wij hebben een vroege check-in aangevraagd. Later heeft u de mogelijkheid om de metro te nemen, deze is aan de overkant van het hotel, om naar de lokale markten of een mall te gaan. Uw overnachting is in Delhi.
  photo

  Dag 3,Delhi to Chandigarh

  Begin de reis naar Punjab en rijd van Delhi naar Chandigarh, waarbij u ongeveer 270 kilometer aflegt in ongeveer 5 uur. Bij aankomst kunt u inchecken in het hotel. Later heeft u vrije tijd om alvast Chandigarh te verkennen.
  photo

  Dag 4,Chandigarh to Amritsar

  Na het ontbijt checkt u uit bij uw hotel en verkent u de stad en bezoekt u bezienswaardigheden zoals de Rock Garden, het Sukhna-meer en het Capitol Complex. Vervolg later uw reis naar Amritsar en check in bij uw hotel voor de overnachting in Amritsar. We kunnen later alvast naar de beroemde Gouden Tempel gaan. Wandel in de gezellige winkelstraten in de buurt.

  Dag 5,City Tour of Amritsar & Excursion to Wagah Border

  Na het ontbijt gaat u verder voor een stadstour van een hele dag door Amritsar, inclusief bezoeken aan de Gouden Tempel, Jallianwala Bagh en de Durgiana-tempel. Je zult ook de beroemde marktplaatsen van Amritsar verkennen, zoals Hall Bazaar en Katra Jaimal Singh. Ga in de namiddag op excursie naar de Attari-Wagah-grensceremonie, een dagelijkse militaire oefening gevolgd door de Indiase en Pakistaanse veiligheidstroepen aan de grens. Later keert u terug naar het hotel voor de overnachting.

  Dag 6 ,Drive to Jammu

  De dag begint met een mooie rit van Amritsar naar Jammu, over een afstand van ongeveer 220 kilometer die ongeveer 4,5 uur duurt. Nadat u bent ingecheckt in uw hotel en een moment heeft gehad om te ontspannen, begint u aan een stadstour door Jammu. Verken de levendige lokale cultuur, bezoek het historisch belangrijke Mubarak Mandi-paleis en dompel jezelf onder in de charme van de Raghunath-tempel. Absorbeer de essentie van deze oude stad en haar rijke erfgoed terwijl je door de straten en bezienswaardigheden dwaalt.

  Dag 7 ,Jammu to Pahalgam

  Vandaag begin je aan een betoverende reis van Jammu naar Pahalgam, over een schilderachtige afstand van ongeveer 240 kilometer. De rit zal naar verwachting ongeveer 6,5 uur duren, waarbij je omringd wordt door adembenemende Himalaya-landschappen. Pahalgam, gelegen te midden van deze adembenemende natuurlijke vergezichten, biedt een idyllische omgeving voor zowel ontspanning als verkenning. Bereid je voor om betoverd te worden door de schoonheid van dit Himalaya-paradijs terwijl je dichter bij de serene sfeer komt.

  Dag 8 ,Pahalgam

  In Pahalgam brengen we een bezoek aan: - Aru, de Betaab-vallei. Hier kunt u paardrijden en Baisaran, Baadyan en de Kasjmir-vallei en de waterval bezoeken (op eigen kosten). Overnachting in Pahalgam

  Dag 9,Drive from Pahalgam to Srinagar

  Vertrek vanuit Pahalgam richting Srinagar, een reis van ongeveer 90 kilometer die naar verwachting ongeveer 2,5 uur zal duren. Geniet onderweg van het panoramisch uitzicht. In de middag vertrekt u voor lokale bezienswaardigheden in de stad Srinagar. Bezoek: - Mughal-tuinen: - Chesma Shahi (Mughal Spring), Nishat (The Garden of Bliss), Shalimar (The Abode of Love). 'S Avonds maakt u een shikara-rit in het wereldberoemde Dalmeer. Check-in het hotel voor de komende 3 overnachtingen.

  Dag 10,Srinagar / Day trip to Gulmarg (Gondola Ticket 1st phase)

  Na het ontbijt transfer naar Gulmarg via Tangmarg. In Gulmarg maakt u een ritje in 's werelds hoogste kabelbaan "Gondola". Optioneel is golfen op 's werelds hoogste golfbaan (op eigen kosten). Ook kunt u lopen of per pony naar de Rani-tempel, de Gulmarg-golfbaan en de Gulmarg-kerk (Op eigen kosten). Overnachting in Gulmarg.

  Dag 11 ,Srinagar / Day trip to Sonamarg

  Na het ontbijt transfer naar Sonmarg voor een dagtocht via Gagangir. De rit van Srinagar naar Sonmarg is erg mooi. Je passeert enkele steden en dorpen en op veel plaatsen kun je genieten van het uitzicht op rijstvelden met aan één kant stromende rivieren. In Sonmarg kunt u de Thajwas-gletsjer bezoeken, die ongeveer 4 km van Sonmarg ligt. De naam Sonmarg is afgeleid van twee Kashmiri-woorden "Zoon" en "Marg" die "Goud" en "Weide" betekenen. Samen betekent het "Weide van Goud". Keer terug naar Srinagar. Overnachting in Srinagar.

  Dag 12 ,Travel from Srinagar to Patnitop

  Vandaag reist u van Srinagar naar Patnitop, een schilderachtige reis van ongeveer 170 kilometer en ongeveer 5 uur. Geniet van het adembenemende landschap terwijl je door het landschap van de Himalaya reist, op weg naar de charmante bestemming Patnitop. De rit belooft een prachtig uitzicht en een heerlijke ervaring te midden van de natuurlijke schoonheid van de regio. Bij aankomst inchecken in het hotel. Rest van de dag ter vrije besteding. Nachtverblijf in hotel.

  Dag 13,Patnitop to Dharamshala

  Ook vandaag is het genieten tijdens een schilderachtige reis van Patnitop naar Dharamshala, waarbij u ongeveer 252 kilometer aflegt in ongeveer 7 uur. Bij aankomst in Dharamshala kunt u genieten van de serene sfeer van de Himalaya, waarbij u zich laat betoveren door de rustige omgeving van deze prachtige bestemming. Geniet van de vredige sfeer en omarm de unieke ervaringen die je te wachten staan ​​in Dharamshala, de verblijf plaats van de Da Lai Lama.

  Dag 14 ,Dharamshala

  Verken Dharamshala en McLeod Ganj. Ontdek de Tibetaanse cultuur en bezoek de residentie van de Dalai Lama.

  Dag 15,Dharamshala to Shimla

  Reis van Dharamshala naar Shimla en begin aan een rit van ongeveer 235 kilometer die naar verwachting ongeveer 8 uur zal duren. Shimla, vaak de 'Koningin van de Heuvels' genoemd, wacht met spanning op uw komst met zijn verleidelijke koloniale charme en ontzagwekkende landschappen. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in de betovering en schoonheid die Shimla te bieden heeft.

  Dag 16,Shimla

  Na het ontbijt, volgt een city tour van Shimla. Deze tour bengt u naar The Ridge, een open ruimte in het hart van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de verre bergketens. De twee prominente landmarchen van Shimla, de Neo-Gothic-structuur van Christ Church en het nieuwe Tudor Library-gebouw zijn de andere attracties die zich hier bevinden. Later kunt u wandelen in de gezellige Mall Road, de belangrijkste winkelcentrum van Shimla met restaurants, clubs, banken, bars, postkantoren, VVV-kantoren en de meeste hoogtepunten van de stad. Uw overnachting is in Shimla.

  Dag 17,Drive to Rishikesh

  Na het ontbijt en uitchecken bij het hotel rijden we naar Rishikesh. Rishikesh staat bekend om zijn Ashrams en de heilige rivier de Ganges. Bij aankomst inchecken in het hotel. Later gaan we genieten van de prachtige Aarti in Rishikesh. Uw overnachting is in Rishikesh.

  Dag 18,Rishikesh to Haridwar

  Na het ontbijt kunt u uitchecken bij het hotel. Verken vandaag Rishikesh. Bezoek Ram Jhula en Laxman Jhula. later rijden wij u naar Haridwar om de betoverende Ganga Aarti bij Har Ki Pauri, Haridwar bij te wonen. Na de Aarti heeft u tijd om te wandelen in de gezellige winkelstraten van Haridwar. Later gaan we terug naar ons hotel voor de overnachting.

  Dag 19,Haridwar – Delhi

  Vandaag gaan we terug naar Delhi.

  Dag 20,Delhi vrije dag

  U heeft een vrije dag in Delhi. Optioneel is een Delhi city tour. U zou ook kunnen shoppen vandaag. Aan te raden is de lunch te nuttigen in het hotel. U kunt kiezen uit tientallen gerechten (alle vegetarisch), waaronder ook de street food gerechten die u anders niet proeft.

  Dag 21,Delhi - Amsterdam

  Vroeg in de ochtend worden wij naar het vliegveld gebracht en vliegen we terug naar Amsterdam.

  Indiatours.eu

  Additional Info

  • Check In : 06 mei, 2024
  • Check Out : 27 mei, 2024
  • Duration : 22 Days, 20 Nights
  • Person : 3 Person
  • Availability : de laatste 2
  • Price : €1825,--
  • Location : Kashmir

  Need Help!

  Kosten per persoon: € 1825,-- bij een 3-persoonskamer, € 1950, -- bij een 2-persoonskamer, € 2725,-- 1-persoonskamer

  0365240744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages