Booking for : Culturele reis door Zuid India

  Culturele reis door Zuid India

  Tour Details

  Culturele reis door Zuid India

  Zie alle mooie plaatsen in Zuid India, van Bangalore tot Goa. U bezoekt de volgende plaatsen:

  Bangalore, Srirangapatna, Mysore, Somanathapura, Wayanad, Bekal, Mangalore, Udupi, Murudheswer, Gokarna en Goa.

  Cost includes:

  13 hotel overnachtingen op basis van Logies + Ontbijt

  Rondreis in comfortabele auto met privé chauffeur

  All parking, road taxes, government taxes and driver allowances.

  Tour assistance throughout the tour.

  All presently applicable Government taxes.

  [tp_price_calendar_week_shortcodes origin=AMS destination=BLR title=”Book your flight to Bangalore” paginate=true subid=”” currency=”EUR”]

  Why you choose this package!

  • Artisan Village in Mangalore.
  • Vakantie paradijs Goa
  • Backwater Cruise
  • Historische Mangolore
  • Paleis in Mysore
  • Bamboo Factory in Wayanad
  • Relax op de Bekal-beach.
  • Pilikula Artisans Village
  • het land van palmbomen
  • blauwe zeeën
  • gouden zandstranden.

  photo

  Dag 1,Amsterdam - Bangalore (flight)

  Vertrek vandaag naar Bangalore.
  photo

  Dag 2,Aankomst in Bangalore

  U arriveert op de internationale luchthaven van Bangalore. Bangalore - The Garden City of India - Bangalore (Officieel - Bangalore) is de hoofdstad van de staat Karnataka in Zuid-India. De stad heeft de hoogste concentratie van IT-bedrijven in het land en wordt ook wel "The Silicon Valley of India" genoemd. Er zijn een aantal plaatsen in Bangalore die een bezoek waard zijn, waaronder tuinen, musea, paleizen en tempels. Bij aankomst ontmoeting en assistentie op de luchthaven van onze vertegenwoordiger en volgt transfer naar uw hotel. Uw overnachting is in Bangalore.
  photo

  Dag 3,Bangalore city tour + Shoppen

  (ONTBIJT IN HOTEL + STADSTOUR) Gelijk na het ontbijt volgt een stadstour. Op het programma staat een bezoek aan : 1. Fort & Palace - Dit zomerpaleis is grotendeels uit hout opgetrokken en staat bekend om zijn houtsnijwerk en schilderijen. 2. U bezoekt Lal Bagh - Deze botanische tuin heeft meer dan 1000 soorten flora. The Glass House is het middelpunt van de attractie in dit 2400 hectare grote park. 3. Vidhana Soudha - Dit is een perfecte samensmelting van traditionele neo-Dravidische en moderne stijlen. Het is de thuisbasis van de staatswetgever en het secretariaat. 4. Nandi-tempel - De Bull-tempel in Bangalore, ook wel bekend als de Nandi-tempel, staat bekend om zijn grote standbeeld van de heilige stier, Nandi. Met een hoogte van ongeveer 4,6 meter en een lengte van ongeveer 6,1 meter zou het idool van Nandi in deze tempel zelfs een van de grootste ter wereld zijn. Deze unieke eigenschap trekt veel toegewijden en toeristen naar Bangalore. In de avond heeft u tijd om te shoppen in de gezellige centrum van Bangalore. Uw overnachting is in Bangelore.
  photo

  Dag 4,Bangalore – Srirangapatna – Mysore (150 Kms / 2.5 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL + STADSTOUR) Na het ontbijt en uitchecken van het hotel rijden we naar Mysore Onderweg bezoekt u Srirangapatna. Dit is een eiland gevormd door twee takken van de Cauvery-rivier. Zie de overblijfselen van het fort, de Rangaswamy-tempel, de ruïnes van Tippu's plaats waar Tippu's lichaam werd gevonden. Rij later verder naar Mysore. Bezoek bij aankomst World Famous Terrace Gardens (tuin open tot 2000 uur). Mysore - Ook wel Mysooroo genoemd, de stad van paleizen, is een populaire reisbestemming in Zuid-India. Deze stad was vroeger de hoofdstad van de Wodeyar-heersers. De heersers van Wodeyar waren grote beschermheren van kunst en cultuur, wat je kunt zien in het rijke erfgoed van de stad. Naast de vele attracties staat de stad Mysore ook bekend om de sandelhoutproducten en het Dasara-festival (Navaratri) dat elk jaar wordt gehouden. De Mysore Dasara is wijd en zijd beroemd en trekt mensen uit alle delen aan. De naam Mysore zou zijn afgeleid van Mahishuru, die op zijn beurt van Mahisha is voortgekomen. Volgens legendes was het gebied rond de stad Mysore ooit onder de demonenkoning Mahishasura, die werd verslagen en gedood door de godin Chamundeshwari. Later inchecken in het hotel. Uw overnachting is in Mysore.
  photo

  Dag 5,Mysore – ENJOY EXCURSION TOUR TO SOMNATHPUR

  (ONTBIJT IN HOTEL + STADSTOUR) Na het ontbijt in het hotel bezoekt u Mysore Palace - gebouwd in de Indo-Saraceense stijl met koepels, torentjes, bogen en colonnades, Bezoek ook Chamundi Hills - Een symbool van de overwinning van Goed op Kwaad staat op 335 meter met 1000 treden. Halverwege de stenen trap is Nandi, een majestueuze monoliet van 4,8 meter. Geniet later van een excursietour naar: Somnathpur. Hier staat de adembenemende Prasanna Chennakesava-tempel, een van de drie beroemde en mooiste voorstellingen van de Hoysala-architectuur. Dit is een van de drie Hoysala-tempels die zijn genomineerd voor de status van UNESCO-werelderfgoed. De Hoysala-tempels staan ​​bekend om minutieus en ingewikkeld houtsnijwerk en sculpturen met metaalachtig polijsten. Het is een van de bekende toeristenplaatsen in Karnataka. Keer later terug naar Mysore. Uw overnachting is in Mysore.
  photo

  Dag 6,Mysore – Wayanad (130 Kms / 02 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL) Laten we vandaag de natuurlijke wonderen van Kerala's Green Paradise onthullen. Na een vroeg ontbijt en uitchecken gaat u verder naar Wayanad. Verken bij het bereiken de grotten van Edakkal. Deze enorme grotten heeft artistieke gravures die dateren uit het prehistorische tijdperk. De gravures vertegenwoordigen menselijke en dierlijke figuren en objecten van menselijk gebruik en symbolen. Ze duiden op de aanwezigheid van een beschaafde menselijke bevolking - ver voor de bekende tijden. Bezoek later het natuurreservaat Muthanga, het grootste natuurreservaat in de regio Malabar. Later inchecken in het hotel. Uw overnachting is in Wayanad.
  photo

  Dag 7 ,Wayanad

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt in het hotel bezoek aan Uravu - The Bamboo Factory. Hier kunt u zien hoe decoratieve en functionele bamboeproducten worden vervaardigd. De bamboefabriek is de ruggengraat van de lokale economie. Uw overnachting is in Wayanad.
  photo

  Dag 8 ,Wayanad – Bekal (184 Kms / 3.5 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt en het uitchecken gaat u verder naar Bekal, een klein stadje in Noord-Kerala. Na aankomst kunt u relaxen op de prachtige Bekal-beach. Bezoek later de Bekal Fort, het 17e-eeuwse fort, dat een van de belangrijkste attracties in Kerala is. Het fort van Bekal is verspreid over veertig hectare en is het grootste en best bewaarde fort in Kerala. Het werd oorspronkelijk gebouwd door de middeleeuwse koning Ikkeri Naikkan om zijn koninkrijk te beschermen tegen indringers. Uw overnachting is in Bekal.
  photo

  Dag 9 ,Bekal – BACKWATER DAY CRUISE

  (ONTBIJT IN HOTEL + LUNCH & HI-TEA OP DE WOONBOOT) Na het ontbijt in het hotel rijdt u naar de Valiyaparamba Backwaters om te genieten van een cruise op een woonboot. Valiyaparamba Backwaters zijn de grootste backwaters in Noord-Kerala en de derde grootste backwaters in Kerala. Trekvogels zijn te zien rond de kleine eilanden in Valiyaparamba Backwaters. Mensen vangen krabben en vissen in deze Backwaters. Al varend kunt u genieten van een warme Lunch en lekkere hapjes zoals bij Hi-tea. Keer later terug naar Bekal. Uw overnachting is in Bekal.
  photo

  Dag 10,Bekal – Mangalore (65 Kms / 1.5 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt en het uitchecken van het hotel rijden we naar Mangalore. Mangalore - staat bekend als een van de schoonste steden in India. Het is een belangrijk zakencentrum en staat bekend om zijn geweldige stranden, zeehavens en een diverse cultuur. Bij aankomst inchecken in het hotel. Nadat u zich heeft kunnen opfrissen, volgt een stadstour. Geniet van de prachtige stranden aan de Arabische Zee met de vele vissersboten. Bezoek later de 10e-eeuwse Manjunatha-tempel, de St. Aloysuis College Chapel en de Mangala Devi-tempel. Uw overnachtingis in Mangalore.
  photo

  Dag 11,Mangalore

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Pilikula Artisans Village. Hier ziet u de rijke inheemse erfgoed en de kustcultuur van de mensen in de omgeving. Omdat het dicht bij het West-Ghats-gebergte ligt, dat een van de 18 wereldwijd erkende hotspots voor biodiversiteit is, zijn veel van de kenmerken van Pilikula een poging om de unieke dieren in het wild en plantensoorten van deze regio te behouden en te helpen voorkomen dat ze uitsterven. Het dorp bestaat uit verschillende traditionele huisjes met volwaardige demonstratiefaciliteiten in een typische landelijke omgeving. Je ziet ook een Guthu House, het traditionele landhuis van de landheren aan de kust. Dit huis heeft duidelijk afgebakende ruimtes voor verschillende functies en rituelen. Keer later terug naar Mangalore. Uw overnachting is in Mangalore.
  photo

  Dag 12 ,Mangalore – Udupi – Murdeshwar - Gokarna (232 Kms / 5.5 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt en het uitchecken van het hotel rijden we naar Udupi. Udupi is een land van etherische schoonheid met uitgestrekte groene vlaktes. Het is ook een bedevaartsoord vanwege de aanwezigheid van Sri Krishna Matt, de beroemde hindoetempel gewijd aan Heer Krishna. Udupi is ingeklemd tussen de groene bergen van de westelijke Ghats in het oosten en de uitgestrekte, rustige Arabische Zee in het westen . We rijden verder naar Murdeshwar. Van Murudeshwar is bekend dat het het op een na hoogste standbeeld van Lord Shiva heeft. De Murudeshwar-tempel ligt op een heuvel die bekend staat als Kanduka Giri en is het meest westelijke punt van de stad. Rij later verder richting Gokarna - het land van palmbomen, blauwe zeeën en gouden zandstranden. Met zijn ongerepte stranden en adembenemende landschappen is Gokarna een hindoeïstisch bedevaartsoord in Karnataka en een nieuw gevonden knooppunt voor strandliefhebbers.. Bij aankomst inchecken in het hotel. Later op de avond kan men genieten van een strandwandeling en de beroemde tempels verkennen. Uw overnachting is in Gokarna.
  photo

  Dag 13 ,Gokarna - Goa (165 Kms / 3 hrs)

  (ONTBIJT IN HOTEL) Na het ontbijt en het uitchecken van het hotel rijden we naar vakantie paradijs Goa. Goa, een voormalige kolonie van Portugal, heeft prachtige stranden, geweldige markten, eeuwen oude tempels en kerken. De Portugese invloed is vooral te zien in de bouwstijl, het eten, de klederdracht, de zang en muziek. Bij aankomst inchecken in het hotel. U kunt genieten van de gezellige nachtleven in Goa, Wandel in de gezellige winkelstraten, geniet van uw avondeten met live muziek, Uw overnachting is in Goa.
  photo

  Dag 14,Goa

  (ONTBIJT IN HOTEL + STADSTOUR) Na het ontbijt in het hotel kunt u een hele dag genieten van een stadstour door Noord en Zuid Goa Bezoek prachtige tempels en kerken, een weelderige kruidenplantage en leer meer over de geschiedenis van de regio, Op de tour staat vandaag : - Shree Manguesh Mandir, gewijd aan God Shiva en ligt op een heuvel omringd door weelderige groene heuvels. - Shree Mahalsa Mandir, gewijd aan God Vishnu. - Sahakari Spice Farm, te vinden in een prachtige weelderige groene omgeving. - Basiliek van Bom Jesus. Dit prachtige gebouw, gebouwd in de 16e eeuw, is de meest populaire en beroemdste van alle kerken in Goa. Deze kerk is een Werelderfgoedmonument. - de Se-kathedraal. De meest imposante van alle kerken in Old Goa, het gewelfde interieur overweldigt bezoekers met zijn enorme grootsheid. Deze kathedraal heeft vijf klokken, waaronder de beroemde gouden klok, de grootste in Goa en een van de beste ter wereld. Deze kerk is gewijd aan de heilige Catharina van Alexandrië. - Ten slotte brengen we een bezoek aan de kerk van Sint-Franciscus. Het werd voor het eerst gebouwd in 1517 en later twee keer herbouwd, in 1521 en in 1661. Het interieur is geïllustreerd met prachtige schilderijen en de vloer heeft een groot aantal grafstenen met wapenschilden. Het aangrenzende klooster herbergt nu het Archeologisch Museum. Rest van de dag vrij om op eigen gelegenheid de lokale markten te verkennen. Uw overnachting is in Goa.
  photo

  Dag 15 ,Goa - Amsterdam

  (ONTBIJT IN HOTEL) Er volgt transfer naar de internationale luchthaven van Goa om aan boord te gaan van uw terugvlucht.
  photo

  Indiatours.eu

  Wij zijn India Reizen Specialist. Goedkope vliegtickets met extra gratis bagage boekt u ook bij ons.
  photo

  Karnataka

  photo

  Hampi en Badami

  photo

  Vakantie paradijs Goa

  Additional Info

  • Duration : 15 Days, 13 Nights
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Bangalore

  Need Help!

  Zeer voordelige tarieven bij meerdere personen. Deze reis is het hele jaar te boeken. Op aanvraag helpen wij je graag verder met een op maat gemaakte offerte.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages