Booking for : Ayurveda bij Somatheeram resort in Kerala, India

Ayurveda bij Somatheeram resort in Kerala, India

Tour Details

Ervaar authentieke Ayurvedische behandelingen in Kerala

Kerala home of Ayurveda : come home to an age-old way of life. Als baken van Ayurveda is Kerala uitermate geschikt voor een Ayurvedische gezondheidsvakantie

Voor Ayurveda treatment bieden wij alleen resorts aan die door de plaatselijke overheid is erkend als een resort waar men onder deskundige begeleiding Ayurvedische behandelingen kan ondergaan. De classificatie van de overheid is in Green leaf resort en in Olive Leaf resort gebaseerd op de kwaliteit en service van de resorts.

Somatheeram – World’s First Ayurveda Village with a Resort Ambiance – Ayurveda is de ziel en essentie van Somatheeram, dat al meer dan 30 jaar op traditionele wijze Ayurvedische behandelingen biedt en de naam ‘The Ayurveda People’ terecht heeft verdiend. Ayurveda, wat letterlijk de wetenschap van het leven betekent (Ayur = Life, Veda = Science), Ayurveda is een oude medische wetenschap die duizenden jaren geleden in India werd ontwikkeld.

Waarom Ayurveda tijdens het moessonseizoen – Naarmate het weer begint te veranderen, neemt de hitte van de zomer langzaam af en beginnen de wolken zich over de lucht te verzamelen. Het wordt donkerder naarmate de aarde zich klaarmaakt voor het regenseizoen. Tijdens de regen wordt de warmte die zich tijdens het zomerseizoen in de aarde heeft opgehoopt of opgebouwd, onmiddellijk afgegeven. Deze warmte combineert zich met het vocht van de regen en het creëert een vochtige atmosfeer die wordt overheerst door de eigenschappen van warmte en natheid / vocht. Tijdens het moessonseizoen wordt het lichaam zacht en zeer ontvankelijk voor Ayurveda-behandelingen.

Panchakarma detoxification For complete purification of the Body – Pancha Karma is ontgiftingsproces om het lichaam te zuiveren en de 3 dosha’s (Vata, Pita en Kapha) te balanceren. De 14 daags arrangement proces omvat Body Massage, Snehapanam, Nasyam, Virachanam (Medicinale laxeermiddel), Snehavasthi, Dhara, Pizhichil, Njavarakizhi, Karnapooranam, Tharpanam, Sirovasthi, stoombad, en de interne kruidengeneesmiddelen. Panchakarma dieet Panchakarma is niet effectief als speciale ontgifting zonder een speciaal dieet en diverse behandelingen. De behandelingen zijn dagelijks massages, swedana en andere behandelingen afhankelijke van de dosha’s.

 

Ayurveda packages includes:

14 nachten Accommodation in een Double room

14 daagse Ayurveda  Rejuvenation/body Purification Therapy

Dagelijks  Ayurveda vegetarian full board meals: ontbijt, lunch, dinner

Gedurende de hele dag gratis Ayurvedisch thee en koffie

All applicable taxes.

Dagelijks 1-2  Yoga sessies and Meditation

Airport transfer from Trivandrum  airport/railway/bus station.

Initial, daily and final consultation by the doctor.

Free medicines during the treatment period

Personalized Ayurveda diet menu.

Translator: German/Italian/ French/Russian interpreter available for first & final Ayurveda consultation with prior request.

Package of 14 days or more with one local backwater tour in a country boat.

 

Niet inbegrepen:

Vliegtickets

Visum voor India

 

 

 

Why you choose this package!

  • Ayurveda behandelingen voor Lichaam en geest
  • Kom tot rust met Ayurveda in Kerala
  • Dagelijks Yoga en Meditatie
  • Ayurvedisch balancerend dieet
  • Ervaar authentieke behandelingen

Additional Info

  • Duration : 15 Days, 14 Nights
  • Person : 2 Person
  • Price :
  • Location : Kovalam, Kerala, India

Need Help!

Een Ayurvedische vakantie naar Kerala het hele jaar te boeken. Extra goedkoop kuren kan tijdens moessonseizoen (regen periode) van Mei tot September. Op aanvraag helpen wij je graag verder met een op maat gemaakte offerte.

036 52 40 744

travel@ayurvedica.nl

Recommend Tour Packages

16 Days, 15 Nights Start From €

Best of Sri Lanka

Book Now

23 Days, 22 Nights Start From €

Westen van de USA & 8 daagse Mexico Cruise

Book Now

12 Days, 11 Nights Start From €825,-- p/p

East Coast of Canada

Book Now

20 Days,18 Nights Start From €1295,--

Himalaya – Noord India

Book Now

23 Days, 21 Nights Start From €2625

Zuid Afrika (Okt 2021)

Book Now