Ayurvedica Travel = India Reizen Specialist

Wij hebben een groot aanbod aan India reizen.

Uiteraard kunnen wij de aangeboden tours precies op maat voor u maken. De kosten genoemd bij onze tours is op basis van 2 personen.

Wilt u met meerdere personen reizen, dan zal het bedrag per persoon goedkoper worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Of heeft u wensen voor nieuwe bestemmingen in India, dan maken wij graag een nieuwe tour voor u.

 

India is als nergens anders op aarde. Het is de ultieme eclectische mix van bezienswaardigheden, geluiden, spiritualiteit en geuren. Elke verwachting – of het nu gaat om schoonheid, mystiek of bureaucratie – zal worden overtroffen door wat je overkomt als je aankomt, en één bezoek zal niet genoeg zijn. Het welkom dat u ontvangt, waar u ook gaat, zal warm en vriendelijk zijn en niets zal teveel moeite zijn in elk stadium van uw reis.

Het landschap van India is net zo divers als zijn mensen en varieert van tropische strandparadijzen tot oerbossen van teakhout: tot woestijntoendra’s onderbroken door forten geregeerd door prinsen, en tot kille heuvels bedekt met theeplantages die uitzicht bieden op ’s werelds hoogste bergtoppen.

India omarmt de moderniteit met open armen en vormt de basis voor de recente economische bloei, maar religie blijft nog steeds de ruggengraat van de Indiase samenleving en blijft een bron van zowel sociale harmonie als sporadische spanningen. Toerisme Vandaag de dag bloeit in India, niet alleen met westerse bezoekers, maar het binnenlands toerisme bloeit nu de middenklasse-Indianen een nieuw gevonden rijkdom ontdekken terwijl hun economie blijft bloeien.

Ayurveda & Yogatours

Zie ons aanbod voor Yoga tours. Volg Yoga classes op diverse locaties in India. Alle Yoga classes door zeer professionele leraren. Aan het eind krijgt u ook een certificaat.

Vanaf het begin organiseren wij  Ayurveda Reizen naar India. Wij hebben contact met diverse Ayurvedische resorts in India en Sri lanka voor uitgebreide Ayurvedische therapiën.

East India tours

Noordoost-India ligt verscholen tussen Bangladesh, Tibet, Bhutan en Myanmar.

Een rondreis door Oost-India neemt je mee door een gevarieerd landschap:

Noordoost-India is een van de meest cultureel diverse gebieden ter wereld.

De meeste tours beginnen in Kolkata, ooit de hoofdstad van het Britse rijk.

The Best Places to Visit in East India

In Odisha : Puri, Konark, Bhubaneswar

West Bengal

Bihar

Noord India tours

Resten van oude rijken, kosmopolitische steden, spirituele steden, schilderachtige bergen, schilderachtige meren en weelderige valleien maken allemaal deel uit van het uitgestrekte en gevarieerde landschap van Noord-India. Met iets voor iedereen hebben we een lijst samengesteld met enkele van de beste plaatsen om te bezoeken in Noord-India.

Delhi – Agra-Varanasi-Amritsar-Gulmarg-Sonmarg-Srinagar-Kashmir-Haridwar-Rishikesh-Parvati Valley- Manali-Leh-Ladakh-Rajasthan

South India Tours

South-India bestaat uit Karnataka, Kerala, Tamil Nadu, Andhra Pradesh en Telangana. Elke staat heeft zijn eigen unieke tradities, cultuur, geschiedenis en kunst, en voor een reiziger is de regio een opslagplaats van unieke, gedenkwaardige en verrijkende ervaringen. Hier sommen we enkele van de beste plaatsen om te bezoeken.

Bangalore – Mysore – Ooty- Hampi – Badami – Kerala-Coorg -Gandikota- Kodaikanal- Madurai- Gokarna,- Hyderabad- Goa- Chennai- Mahabalipuram-Pondicherry- Lakshadweep.

Centraal India Tours

Centraal India:

Er zijn prachtige natuurparken in deze regio. Er zijn prachtige Natuurparken en Reservaten. Madhya Pradesh hoort tot Centraal India.

West India Tours

De mooiste plekken van West India:

Rajasthan : Udaipur, Jaipur, Jaisalmer, Bharatpur, Deeg, Ranthambore, Jodhpur, Pushkar, Mount Abu, Bundi.

Gujarat: Kutch, Gir, Champaner-Pavagadh.

Maharashstra: Mumbai, Anjanta & Ellora Caves, Matheran. Malshej, Mandawa, Nawalgarh, Takarli, Mahabaleshwar, Manori, Alibug, Amboli, Murud Jujira, Ganpatipule, Kamshet.

WILDLIFE TOURS

Informatie volgt…

Luxury Train tours

Informatie over de Luxury Train tours volgt….

GOEDKOPE VLIEGTICKETS MET GRATIS EXTRA BAGAGE

Neem contact met ons op en wij sturen de beste vliegopties voor India

Buy Now