Booking for : Karnataka met Mumbai & Kerala with Madurai

  Karnataka met Mumbai & Kerala with Madurai

  Tour Details

  Geniet van het mooiste van Karnataka, Kerala en Madurai.

  Places to Visit:

  Mumbai – Bangalore – Hampi –  Hubli – Murudeshwar Temple – Udupi – Mangalore – Belur – Halebidu – Hassan – Shravanabelagola – Mysore – Ooty – Coimbatore –   Guruvayur Temple – Kochi – Alleppey – Kovalam –  Kanyakumari  – Madurai – Mumbai 

   

  U komt aan in de bruisende Mumbai en verblijft hier 2 nachten. In Mumbai kunt u kiezen voor een city tour, shoppen, relaxen op het strand, en genieten van een Bollywood film.

  Met een binnenlandse vlucht gaat u naar Bangalore, de hoofdstad van Karnataka.

  Karnataka heeft mooie stranden, heuvelstations, middeleeuwse tempels, forten, paleizen, natuurreservaten en monumenten, en veel meer.

  Tijdens deze reis ziet u vele plaatsen, thans beschermd door de Unesco.

  Ervaar de rust, het dorpsleven en de  overblijfselen van vele paleizen en tempels in Hampi. Bezoek de ruïns of Hampi- The Vittala Temple, the Virupaksha Temple and the King’s Palace.

  Loop de trappen op naar de de top van een berg naar de Mandir waar Sri Hunuman is geboren.  Zie verspreid over Hampi de gestapelde rotsblokken, die waarschijnlijk door de leger van apen terug zijn gebracht nadat de stenen-dam naar Sri Lanka was voltooid.

  Ontdek in Badami, de Grand Canyon van India. Zie hier tempels die meer dan 1500 jaar oud zijn.

  In deze reis brengen wij een bezoek aan twee gigantische Shiva Murti’s.

  Het twee weken durende ‘Ontdek Karnataka’-tourpakket zal alle voornoemde toeristische aspecten van Karnataka naar voren brengen.

  Na een citytour van de moderne Cochin, gaat u verder reizen door Kerala met wuivende palmbomen en prachtige stranden.

  Bezoek de beroemde Kanyakumari, een plak waar 3 zeeën elkaar ontmoeten en geniet van de prachtige Madurai met de zeer bijzondere Meenakshi tempel.

  Een binnenlandse vlucht brengt u vanuit Madurai weer terug naar Mumbai waarvandaan u terug reist naar Amsterdam.

  Een fantastische reis waarvan u de herinneringen altijd zal koesteren.

   

  Itinerary in brief:

  Dag 01 : Amsterdam – Mumbai

  Dag 02 : Arrival in Mumbai

  Dag 03 : Mumbai free day

  Dag 04 : Mumbai – Bangalore (Flight)

  Dag 05 : Bangalore city tour

  Dag 06 : Bangalore – Hampi

  Dag 07 : Hampi excursion to Hospet

  Dag 08 : Hampi – Hubli

  Dag 09 : Hubli – Murudeshwar Temple – Udupi

  Dag 10 : Udupi – Mangalore

  Dag 11 : Mangalore -Belur –Halebidu – Hassan

  Dag 12 : Hassan – Shravanabelagola –Mysore

  Dag 13 : Mysore city tour

  Dag 14 : Mysore – Somanathapura – Ooty

  Dag 15: Ooty sightseeing tour

  Dag 16 : Ooty  – Coimbatore

  Dag 17 : Coimbatore – Guruvayur Temple – Cochin

  Dag 18: Kochi sightseeing tour

  Dag 19 : Kochi – Alleppey (Houseboat Cruise)– Kovalam

  Dag 20: Kovalam / Day excursion to Trivandrum

  Dag 21: Kovalam – Kanyakumari

  Dag 22: Kanyakumari – Madurai

  Dag 23: Madurai, bezoek Meenakshi tempel

  Dag 24: Madurai – Mumbai (Arrive Mumbai & Relax at hotel / Explore local market at your own)

  Dag 25: Mumbai – Amsterdam (Flight)

   

  Cost includes:

  • Retour vliegticket Amsterdam – Mumbai met incheckbagage.
  • Binnenlandse vlucht Mumbai – Bangalore.
  • Binnenlandse vlucht Madurai – Mumbai.
  • 23 Nights Air-condition accommodation on Double / Twin share rooms at proposed hotels.
  • Return ferry tickets to visit Vivekananda rock memorial, Kanyakumari.
  • Backwater day cruise with Lunch at Alleppey.
  • Evening ceremony at Meenakshi Temple Madurai.
  • Daily breakfast at hotel as per detail itinerary.
  • Meeting and assistance services on arrival / departure.
  • Air – conditioned chauffeur driven vehicle as per number of persons mentioned above for city sightseeing, tour, excursion etc. as per above program.
  • All parking, road taxes, government taxes and driver allowances.
  • Tour assistance throughout the tour.
  • All presently applicable Government taxes.

   

  Note:

  • Bij de rondreis kan er 1 grote koffer mee met maximale gewicht van 15 kg + een kleine tas die onder de stoel kan met max 7 kg.

  photo

  Dag 1,Amsterdam - Mumbai (flight)

  Vertrek vanuit Nederland naar Mumbai.
  photo

  Dag 2,Aankomst in Mumbai

  In Mumbai wonen vijftien miljoen mensen. Ze hebben verschillende etnische achtergronden en spreken meer dan een dozijn talen, waardoor ze kleur, smaak en textuur toevoegen aan de Great Mumbai Melting Pot. Mumbai is een stad die nooit slaapt! Bij aankomst, assistentie op de luchthaven door onze vertegenwoordiger en transfer naar het hotel. Rest van de dag vrij voor vrijetijdsactiviteiten. Overnachting in Mumbai.
  photo

  Dag 3,Mumbai

  U heeft een vrije dag in Mumbai. In deze bruisende stad is er veel te doen en te beleven. Neem een taxi om naar South Mumbai te reizen waar u vele historische gebouwen kunt zien. Bezoek de Nationale Museum in Mumbai. Shoppen in de vele markten en winkelcentra is een ware beleving. Relax op het terras van een 5* hotel aan de Juhu beach. Geniet van een Bollywood film in een super luxe stoel. Heeft u belangstelling voor een culturele optreden, neem dan contact op met ons om deze voor u te boeken. Uw overnachting is in Mumbai.
  photo

  Dag 4,Mumbai - Bangalore

  Na het ontbijt en uitchecken van het hotel en transfer naar de luchthaven om aan boord te gaan voor de vlucht naar Bangalore. De Garden City of India – Bangalore (officieel - Bengaluru) is de hoofdstad van de staat Karnataka in Zuid-India. De stad heeft de hoogste concentratie van IT-bedrijven in het land en wordt ook wel "The Silicon Valley of India" genoemd. Er zijn een aantal plaatsen in Bangalore die een bezoek waard zijn, waaronder tuinen, musea, paleizen, tempels, enz. Ook kan je shoppen in de gezellige Commercial Street.
  photo

  Dag 5,Bangalore city tour

  Na een vroeg ontbijt in het hotel bezoek je Fort & paleis - Dit zomerpaleis is grotendeels van hout opgetrokken en staat bekend om zijn houtsnijwerk en schilderijen. Bezoek verder Lal Bagh - Deze botanische tuinen hebben meer dan 1000 soorten flora. Het glazen huis is het middelpunt van de belangstelling in dit 2400 hectare grote park. Zie ook Vidhana Soudha, een perfecte samensmelting van traditionele neo-Dravidische en moderne stijlen. Het is de thuisbasis van de staatswetgever en het secretariaat. The Bull Temple is het centrum van eerbied is een prachtige Nandi, die 15 voet hoog is. Bezoek 's avonds de Murugeshpalya-tempel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een Shiva-tempel. Het statuut van Lord Shiva in deze tempel is zo hoog als 65 meter. Naast een Shiva-beeld is er ook een Ganesha-beeld en een Navagraha-tempel op het terrein van de tempel. Later terug naar het hotel. Overnachting in Bangalore.
  photo

  Dag 6,Bangalore - Hampi (340 Kms/ 06 Hrs)

  Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Hampi, een UNESCO werelderfgoed. Hampi is gelegen in een geweldig met keien bezaaid landschap langs de oevers van de Tungabhadra-rivier. Hampi was de hoofdstad van de prachtige hoofdstad van het machtige Vijayanagara-rijk. Bij aankomst inchecken in het hotel. Overnachting in het hotel in Hampi.
  photo

  Dag 7 ,Hampi excursion to Hospet

  Na het ontbijt in het hotel kunt u genieten van een lokale stadstour. Hampi is de plaats van de ruïnes van het middeleeuwse Vijayanagar-rijk en hoort tot een UNESCO werelderfgoed. Deze bijzondere plek moet u gezien hebben. Geniet later van een excursie naar Hospet. Hospet werd in 1520 na Christus gebouwd door Krishna Deva Raya, een van de heersers van Vijayanagara. De stad is de toegangspoort tot Hampi. Bezoek bij aankomst de Hemakuta-heuveltempels, de apentempel (Hanuman-tempel). Hier ziet u de geboorte plaatst van Sri Hanuman. Bezoek ook de Vijaya Vittala-tempel en de Virupaksha-tempel. Later terug naar het hotel. In de avond kunt u op uw gemak wandelen door de gezellige dorp. Drink een Indian Chai, boek een dinner in een lokale restaurant. Overnachting in hotel.
  photo

  Dag 8 ,Hampi - Hubli (166 Kms/ 03 Hrs)

  Na het ontbijt gaat de reis verder naar Hubli. In de 3 uur durende reis kunt u genieten van uitgestrekt rijsvelden. Hubli is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een prominente toeristische attractie in Karnataka. De meest bekende toeristische attracties in Hubli zijn de Bhavanishankar Tempel, Asar, Siddharoodha Math, Unkal Lake, Nrupatunga Betta en Glass House. Hubli biedt zijn bezoekers ook uitstapjes naar de zusterstad Dharwad, Navilteerth, Sathoda, Sogalla en Mathoda Falls, de ISCKON-tempel, Sykes Point en Ulavia. Bezoek in Hubli de eeuwenoude Chandramouleshwara-tempel. Deze is opgedragen aan Lord Shiva. Bezoek ook het Unkal-meer, met in het van de tuinen een standbeeld van de monnik Swami Vivekananda. Bij de Utsav-rotstuin ziet u sculpturen die de lokale volkscultuur. Later kunt u genieten van de ondergaande zon op de heuvels van Nrupatunga Betta. Uw overnachting is in Hubli.
  photo

  Dag 9 ,Hubli - Murudeshwar Temple (210 Kms/ 05 Hrs) – Udupi (100 Kms/ 02 Hrs)

  Ochtendontbijt en uitchecken bij het hotel, rit naar Udupi. Onderweg bezoek aan de Murudeshwar-tempel. Murudeshwar is een tempelstad en ligt ingeklemd tussen de pittoreske West-Ghats en de Arabische Zee. De belangrijkste attractie is een Shiva-tempel met Chalukya- en Kadamba-sculpturen gebouwd in de Dravidische architectuurstijl met een geweldig Shiva-beeld en zijn ongerepte strand. De tempel is gelegen op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over de zee. Het tempelcomplex staat bekend om zijn hoge Shiva-beeld dat ongeveer 37 m hoog is en het hoogste Shiva-beeld in India is. De tempel Gopura op 237 ft is de 2e hoogste in India. Er is ook een enorm standbeeld van de Gitopadesha afgebeeld in de weelderige tuin hier, compleet met een strijdwagen. Vervolgens rijdt u verder richting Udupi. Udupi is een land van etherische schoonheid, een bedevaartsoord vanwege de aanwezigheid van Sri Krishna Matt, de beroemde hindoetempel gewijd aan Heer Krishna, ingeklemd tussen de groene bergen van de westelijke ghats in het oosten en de uitgestrekte, rustige Arabische Zee in het westen . Een uitgestrekt groen is vaak de favoriete plek van natuurliefhebbers. Het is een uniek spiritueel centrum. Uw overnachting is in Udupi.
  photo

  Dag 10,Udupi - Mangalore (56 Kms/ 01 Hrs)

  Ochtendontbijt en uitchecken bij het hotel. Bezoek het panoramische uitzicht op het strand van Malpe. Bij de opening van de rivier de Malpe, ongeveer 6 kilometer van Udupi, ligt de natuurlijke haven van Malpe, een belangrijk visserscentrum dat de kustlijn van Karnataka verrijkt met zijn pittoreske strand. Bezoek later St. Mary's Island. Het eiland is 300 meter lang en 100 meter breed en is bezaaid met enkele palmbomen. Later in de middag rijden we naar Mangalore. Mangalore staat bekend als de belangrijkste havenstad van Karnataka en balanceert de drukte van het stadsleven met een ontspannen strandvibe. De stad biedt toeristen de kans om te genieten van de schoonheid van weelderige groene heuvels en witte zandstranden. Het is ook de thuisbasis van een aantal monumenten en plaatsen van religieuze betekenis. Bij aankomst inchecken in het hotel. Geniet later van de stadstour. Deze boeiende stad is bezaaid met verschillende glorieuze tempels en prachtige stranden. De prachtig beschilderde kapel is een must-visit voor toeristen die naar Mangalore reizen. Blik op de verbazingwekkende tempels Kadri Manjunatheshwara, Kudroli Gokarnanatheshwara en Kudroli Sri Bhagavathi die de exemplaren zijn van de Dravidische architectuurstijl. Verken de blauwe zee bij de stranden Ullal en Someshwar. Overnachting in het in Mangalore.
  photo

  Dag 11,Mangalore - Belur(155 Kms/3:30Hrs) – Halebeedu(17 Kms/30 Min) - Hassan(32 Kms/45 Min)

  Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Hassan. Onderweg stopt u in Halebeedu & Belur. De Halebeedu-tempel is een ander geweldig voorbeeld van tempelarchitectuur, de tweelingtempels van Hoysaleshwara, Kedareshwara gebouwd door Vishnuvardhana en Ballala-II in Halabeed. Sequenties uit Ramayana, Mahabharatha en Bhagavatha zijn afgebeeld op de buitenmuren van deze tempels. Later bezoek aan Belur, gelegen aan de oevers van de rivier Yagachi is een wereldberoemde toeristische bestemming. De stad staat bekend om zijn Chennakeshava-tempel, een van de mooiste voorbeelden van Hoysala-vakmanschap. Later rijden naar Hassan, een van de belangrijke zuidwestelijke delen van Karnataka in India. De wijk kent een bewogen en rijke historie. Bij aankomst inchecken in het hotel. Overnachting in hotel.
  photo

  Dag 12 ,Hassan – Shravanabelagola (50Kms/1Hrs) – Mysore (85Kms/2Hrs)

  Na het ontbijt en uitchecken van het hotel rijden we naar Mysore. Onderweg bezoekt u Shravanabela Gola - al meer dan twee millennia een prominent centrum voor Jain-kunst, architectuur, religie en cultuur. Later rijden naar Mysore. Mysore, de stad van paleizen, is een populaire reisbestemming in Zuid-India. Naast de vele attracties staat de stad Mysore ook bekend om de sandelhoutproducten en het Dasara-festival (Navaratri) dat elk jaar wordt gehouden. De Mysore Dasara is beroemd en trekt mensen uit alle delen aan. Bezoek bij aankomst de wereldberoemde terrastuinen (tuin open tot 2000 uur). Bij aankomst & check-in in het hotel. Overnachting in het hotel in Mysore.
  photo

  Dag 13 ,Mysore city tour

  Geniet van een Excursie naar SRIRANGAPATNA. Na het ontbijt in het hotel bezoekt u Mysore Palace. Deze is gebouwd in de Indo - Saraceense stijl met koepels, torentjes, bogen en zuilengalerijen. Bezoek ook de Chamundi Hills, een symbool van de overwinning van het goede op het kwade en is een oriëntatiepunt van 335 meter met 1000 treden. Halverwege de stenen trap ligt Nandi, een majestueuze monoliet van 4,8 meter hoog. De tour gaat verder naar de Rangaswamy-tempel en ruïnes van Tippu's. Geniet later van een excursie naar: Srirangapatna, een eiland gevormd door twee takken van de Cauvery-rivier. Keer later terug naar Mysore. Overnachting in het hotel in Mysore.
  photo

  Dag 14,Mysore – Somanathapura (85 Kms/ 02Hrs) - Ooty (145 Kms/03:30 Hrs)

  Na een vroeg ontbijt en uitchecken van het hotel rijdt u naar Ooty. Onderweg bezoek: Somanathapur, dat bekend staat om de adembenemende Prasanna Chennakesava-tempel, een van de drie beroemde en mooiste representaties van Hoysala-architectuur. Dit is een van de drie Hoysala-tempels die genomineerd zijn voor de status van UNESCO-werelderfgoed. De Hoysala-tempels staan bekend om hun minuscule en ingewikkelde gravures en sculpturen met metaalachtig polijsten. Later rijden naar Ooty. Bij aankomst inchecken in het hotel voor de overnachting.
  photo

  Dag 15 ,Ooty sightseeing tour

  Ooty "de koningin van heuvelstations". Na het ontbijt is de dag gereserveerd om Ooty te verkennen. Bezoek de Botanische Tuinen, Rozentuin en geniet onderweg van prachtige theeplantages. Voor andere beroemde punten zoals de Doddabetta-piek en andere kan de bus alleen naar de parkeerplaats. Vanaf hier moet u verder met lokaal vervoer. Later terug naar het hotel voor de overnachting in Ooty.
  photo

  Dag 16,Ooty – Coimbatore (90 Kms/ 03:00 Hrs)

  Na het ontbijt uitchecken bij het hotel om naar Coimbatore te rijden. Coimbatore wordt vaak aangeduid als 'Manchester van Zuid-India'. Coimbatore is de op een na grootste stad in Tamil Nadu. Van oude tempels tot stijlvolle nieuwe gebouwen, van prachtige bergen tot adembenemende watervallen, van verrukkelijke gerechten tot aangenaam weer het hele jaar door, Coimbatore heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben voor een perfecte vakantie-ervaring. Coimbatore is de thuisbasis van een enorm 30 meter hoog standbeeld van Lord Shiva, bekend als het Adiyogi Shiva-standbeeld. Dit architecturale meesterwerk, opgenomen in het Guinness Book of World Records, is een zeer populaire toeristische plek in Coimbatore en staat als een symbool van zelftransformatie en innerlijke vrede. Bij aankomst inchecken bij hotel en bezoek aan Isha Yoga Centre. Overnachting in hotel.
  photo

  Dag 17,Coimbatore – Guruvayur Temple (140Kms/03:30Hrs) - Kochi (100 Kms/3 Hrs)

  Na een vroeg ontbijt, uitchecken bij het hotel om naar Kochi te rijden. Onderweg bezoekt u de Guruvayur-tempel. De Guruvayur Sree Krishna-tempel is een van de meest heilige pelgrimscentra in Kerala. Het is een van de meest gerespecteerde tempels in Zuid-India waar de presiderende godheid Heer Vishnu wordt aanbeden in Balkrishna Avtar. Het idool van de Heer is versierd met vier handen die elk een schelphoorn, een knots, een discus en een lotus dragen en is ook bekend onder de naam Unnikrishnan. Later gaat u verder naar Kochi, een levendige stad, ook wel de poort naar Kerala genoemd. Bij aankomst inchecken in het hotel voor uw overnachting in Kochi.
  photo

  Dag 18,Kochin sightseeing tour

  Na het ontbijt, volgt een sightseeing tour. U bezoekt Fort Cochin, Dutch palace, Jewish synagogue, Jew streets, Mattanchery palace, Chinese fishing nets etc . Maak een wandeling op de gezellige Marine drive en neem vanaf hier de boot om Cochin vanaf het water te bewonderen. Vanaf de boot ziet u de marinebasis, de haven en de prachtige Mangalavanam-eiland. Later in de middag kunt u gaan winkelen op de Broadway-gebied dat bekend staat om de beste kwaliteit en goedkope textiel, juwelen, handwerk en kruiden. Uw overnachting is in Kochi.

  Dag 19,Kochi – Alleppey backwater Day cruise (60 Kms/01:30 Hrs) - Kovalam (160 Kms/ 4Hrs)

  Na het ontbijt in het hotel rijden we naar Alleppey. Bij aankomst aan boord van een woonboot om te genieten van een cruise in de binnenwateren. Deze cruise is erg spannend en sensationeel om het echte traditionele Kerlan-leven te zien dat aan de oevers van de backwaters leeft. Geniet van een lunch op de woonboot. 's Avonds stapt u uit de woonboot en rijdt u naar Kovalam. Kovalam is een internationaal bekend strand met drie aangrenzende halvemaanvormige stranden. Het is sinds de jaren dertig een favoriete plek van toeristen, vooral Europeanen. Een enorm rotsachtig voorgebergte op het strand heeft een prachtige baai met kalm water gecreëerd, ideaal om in zee te zwemmen. Bij aankomst inchecken in het hotel in Kovalam.

  Dag 20,Kovalam – Trivandrum - Kovalam

  Na het ontbijt in het hotel kunt u genieten van een excursie naar Trivandrum. Trivandrum, genoemd naar Anantha Padmanabha of Lord Vishnu, herbergt vele oude tempels. Maar het herkenningspunt is de Sree Padmanabha Swamy-tempel waaromheen de stad is gebouwd op zeven lage heuvels. Een lange kustlijn met internationaal bekende stranden, historische monumenten, opstuwingsgebieden en een rijk cultureel erfgoed maken deze wijk tot een veelgevraagde toeristische bestemming. Schoon en groen, Thiruvananthapuram, de hoofdstad van Kerala, is een van de mooiste steden van het land. Bezoek bij aankomst de Padmanabha Swamy-tempel (alleen hindoeïstische religieaanhangers mogen naar binnen met traditionele kleding), Shri Chitra Art Gallery en het museum. Keer later terug naar Kovalam. Rest van de dag vrij om te relaxen bij hotel/strand. Overnachting in hotel.

  Dag 21,Kovalam - Kanyakumari (100 Kms / 2.5 hrs)

  Na het ontbijt en uitchecken van het hotel rijdt u naar Kanyakumari. Kanyakumari - is het Land's End van India waar het water van de Arabische Zee, de Golf van Bengalen en de Indische Oceaan samenkomen. Een belangrijk pelgrimscentrum van India. Bij aankomst inchecken in het hotel. Na het wassen en omkleden in het hotel bezoekt u Gandhi Memorial, The Vivekananda Rock Memorial, gebouwd op een enorme rots voor de kust van Kanyakumari,. Bezoek ook de Suchindram-tempel en Kanya Devi Temple & Sunset Point. Overnachting in hotel.

  Dag 22,Kanyakumari – Madurai (245 Kms /4 Hrs)

  Na het ontbijt en uitchecken van het hotel rijdt u naar Madurai. Madurai. Madurai, een van de grote tempelsteden van Zuid-India, staat synoniem voor de beroemde Meenakshi-tempel. Madurai, gelegen aan de oevers van de rivier de Vaigai, heeft een rijk cultureel erfgoed dat is doorgegeven vanaf het grote Tamil-tijdperk van meer dan 2500 jaar oud. Madurai was al in 550 na Christus een belangrijk cultureel en commercieel centrum. Het was de hoofdstad van de grote Pandya-koningen. De Pandyan-koning Kulasekarar bouwde een grote tempel en creëerde een lotusvormige stad rond de tempel. Madurai is beroemd om jasmijnbloemen. Hier zie je de meeste vrouwen met mooie bloemen in hun haar. Wellicht is het mogelijk om de avond dienst mee te maken in de beroemde, prachtige Meenakshi tempel. Bij aankomst inchecken in het hotel. Overnachting in hotel.

  Dag 23,Madurai

  Na het ontbijt in het hotel, bezoek Gandhi Museum & Thirupparankunram, beroemd om de Pandyan-rots uitgehouwen heiligdommen die dateren uit de 8e eeuw en later bekend kwamen te staan als de Nayaka hindoe-tempel. Tijdens uw bezoek aan deze tempel vindt u een breed scala aan hindoeïstische godheden die op de muren zijn uitgehouwen. Wees ook getuige van de Sree Meenakshi-tempelceremonie, een van de meest prominente tempels gewijd aan Lord Shiva die hier bekend stond als Sundareshvara en zijn vrouw Parvati of Meenakshi. Overnachting in hotel.

  Dag 24,Madurai – Mumbai (Flight)

  Na het ontbijt en uitchecken van het hotel transfer naar de luchthaven om aan boord te gaan voor de vlucht naar Mumbai. Bij aankomst op de luchthaven van Mumbai, assistentie op de luchthaven en transfer naar het hotel. Rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting in hotel.

  Dag 25,Mumbai – Amsterdam (Flight)

  Ochtendontbijt in het hotel en op tijd transfer naar de internationale luchthaven om aan boord te gaan van uw terugvlucht met de gelukkige herinnering aan India.

  Indiatours.eu

  Wij zijn India Reizen Specialist !

  Additional Info

  • Check In : 15 januari, 2023
  • Check Out : 07 februari, 2023
  • Duration : 25 Days, 23 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Madurai

  Need Help!

  Op aanvraag maken wij een offerte voor u.

  0365240744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages