Booking for : Spirituele Tamilnadu met betoverende Kerala

  Spirituele Tamilnadu met betoverende Kerala

  Tour Details

  Tamil Nadu is een deelstaat in het zuiden van India en staat bekend om zijn rijke spirituele en religieuze erfgoed. Hier zijn enkele plaatsen in Tamil Nadu die bekend staan om hun spirituele betekenis:

  1. Tempels van Madurai: Madurai staat bekend om zijn prachtige tempels, met name de Sri Meenakshi-tempel, die gewijd is aan de godin Meenakshi. Het is een van de oudste en meest bekende heiligdommen in India en trekt jaarlijks duizenden pelgrims.
  2. Tempels van Kanchipuram: Kanchipuram staat bekend om zijn prachtige tempels, waaronder de Kailasanathar-tempel en de Kamakshi Amman-tempel. Deze tempels staan bekend om hun architectuur en zijn gewijd aan verschillende goden en godinnen.
  3. Mahabalipuram: Mahabalipuram is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en staat bekend om zijn prachtige rotsuitvoeringen en sculpturen. Het is een populaire bestemming voor spirituele retraites en meditatie.
  4. Rameswaram: Rameswaram is een heilige stad aan de kust van Tamil Nadu en is een van de belangrijkste pelgrimsoorden in India. Het staat bekend om de Ramanathaswamy-tempel, die gewijd is aan de god Shiva.
  5. Tempels van Thanjavur: Thanjavur staat bekend om zijn prachtige tempels, waaronder de Brihadeeswara-tempel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Deze tempels staan bekend om hun prachtige architectuur en hun spirituele betekenis.
  6. Auroville: Auroville is een internationale gemeenschap in de buurt van Pondicherry, opgericht met als doel de harmonie tussen verschillende culturen en religies te bevorderen. Het is een populaire bestemming voor spirituele retraites en meditatie.

  Kortom, Tamil Nadu is een uitstekende bestemming voor spirituele reizigers vanwege de vele tempels, heilige plaatsen en spirituele gemeenschappen die er te vinden zijn.

   

  Kerala is een staat in het zuidwesten van India en wordt vaak “God’s Own Country” genoemd vanwege de overvloed aan natuurlijke schoonheid en culturele schatten. Hier zijn enkele redenen waarom Kerala betoverend is:

  1. Backwaters: Kerala staat bekend om zijn serene en prachtige backwaters, die bestaan uit een netwerk van kanalen, lagunes en meren die door weelderige groene rijstvelden en kokospalmen lopen. Het is een geweldige plek om te genieten van een rustige boottocht of om te verblijven op een traditionele woonboot.
  2. Stranden: Kerala heeft een aantal prachtige stranden langs de kustlijn, waaronder Kovalam, Varkala en Marari. Deze stranden zijn geweldige plekken om te ontspannen, te zwemmen en te genieten van de zonsondergang.
  3. Ayurveda: Kerala is de bakermat van de oude geneeskunde Ayurveda en biedt verschillende Ayurvedische behandelingen en spa’s. Dit omvat Ayurvedische massages, kruidenbehandelingen en yogalessen.
  4. Cultuur: Kerala heeft een rijke culturele geschiedenis en staat bekend om zijn traditionele dans- en muziekvormen, zoals Kathakali en Mohiniyattam. De staat is ook bekend om zijn ambachtelijke producten, waaronder houtsnijwerk, koperen kunstwerken en zijde.
  5. Theeplantages: De heuvels van Kerala zijn bezaaid met theeplantages en bieden een schilderachtig uitzicht op de glooiende heuvels bedekt met theebladeren. De stad Munnar is een populaire bestemming om te genieten van deze groene schoonheid en theeplantages te bezoeken.
  6. Nationale parken en natuurreservaten: Kerala heeft een aantal prachtige nationale parken en natuurreservaten, waaronder het Periyar National Park en de Silent Valley National Park. Deze parken zijn de thuisbasis van een verscheidenheid aan wilde dieren, waaronder olifanten, tijgers, apen en vogels.

  Kortom, Kerala is een prachtige bestemming die vol zit met natuurlijke schoonheid, rijke cultuur en geschiedenis, en tal van mogelijkheden voor ontspanning en avontuur.

  Regenerate response
  1. Arrive Chennai
  2. Chennai
  3. Chennai – Tirupati (approx 3.5 hrs drive)
  4. Tirupati – Kanchipuram (approx 03 hrs drive)
  5. Kanchipuram – Trichy/Srirangam (approx 05 hrs drive)
  6. Srirangam – Munnar (approx 06 hrs drive)
  7. Munnar
  8. Munnar – Cochin (approx 04 hrs drive)
  9. Cochin – Kumarakom (enjoy overnight backwater HB), approx 1.5 hrs drive
  10. Kumarakom – Thekkady (approx 3.5 hrs drive)
  11. Thekkady
  12. Thekkady – Madurai (approx 3.5 hrs, drive)
  13. Madurai – Rameshwaram (approx 3.5 drive)
  14. Rameshwaram / Day visit to Dhanushkodi
  15. Rameshwaram – Tanjore (approx 5 hrs drive)
  16. Tanjore – Kumbakonam – Chidambaram – Pondicherry (approx 4.5 hrs drive)
  17. Pondicherry – Mahabalipuram – Chennai (approx 3.5 hrs drive)
  18. Chennai / Free day to explore local markets
  19. Chennai / Departure

  Why you choose this package!

  • Zie de pracht van de Brihadeshwara-tempel
  • Klim naar de top van de Rockfort-tempel
  • Bezoek de Meenakshi-tempel
  • Verken de wildernis van Periyar National Park
  • Bewonder de ongerepte schoonheid van Munnar
  • Beleef een magische woonbootcruise
  • Ontdek de traditionele gerechten van Zuid-India

  photo

  Dag 1,Amsterdam - Chennai ( in flight)

  Vlieg vandaag naar Chennai. Chennai, de hoofdstad van de staat Tamil Nadu in het zuiden van India, is een bruisende stad die rijk is aan geschiedenis, cultuur en moderne attracties.
  photo

  Dag 2,Aankomst in Chennai

  Na aankomst in Chennai zal u worden opgehaald op het vliegveld en volgt transfer naar uw hotel. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen in Chennai: Bezoek het Fort St. George: Het Fort St. George, gebouwd in 1644, is een historische plek in Chennai en herbergt het Fort Museum en de St. Mary's Church. Het is een must-see attractie voor geschiedenisliefhebbers. Verken het Government Museum: Het Government Museum in Chennai heeft een indrukwekkende collectie kunstvoorwerpen, archeologische vondsten, antropologische artefacten en natuurlijke historische exposities. Bezoek de tempels van Chennai: Chennai heeft veel prachtige tempels die een bezoek waard zijn, waaronder de Kapaleeswarar-tempel en de Parthasarathy-tempel.
  photo

  Dag 3,Chennai - Mahabalipuram - Chennai

  Na een vroeg ontbijt bezoekt u Mahabalipuram. Mahabalipuram, gelegen op ongeveer een uur rijden van Chennai, is een UNESCO-werelderfgoedlocatie en staat bekend om zijn prachtige rotsuitvoeringen en sculpturen. Het is een populaire dagtocht vanuit Chennai. Later gaat u terug naar Chennai voor de overnachting.

  Dag 4,Chennai – Tirupati

  Dag 5,Tirupati – Kanchipuram

  Dag 6,Kanchipuram – Trichy/Srirangam (approx 05 hrs drive)

  Dag 7 ,Srirangam – Munnar (approx 06 hrs drive)

  photo

  Dag 8 ,Munnar

  Sightseeing tour in Munnar.
  photo

  Dag 9 ,Munnar – Cochin

  photo

  Dag 10,Cochin – Kumarakom (Houseboat cruise)

  Dag 11,Kumarakom – Thekkady

  Dag 12 ,Thekkady

  Dag 13 ,Thekkady – Madurai

  Dag 14,Madurai – Rameshwaram

  Dag 15 ,Rameshwaram

  Day visit to Dhanushkodi

  Dag 16,Rameshwaram – Tanjore

  Dag 17,Tanjore – Kumbakonam – Chidambaram – Pondicherry

  Dag 18,Pondicherry – Mahabalipuram – Chennai

  Dag 19,Chennai

  Ontspan op Marina Beach: Marina Beach is een populaire plek in Chennai om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang. Het is een van de langste stranden ter wereld en biedt een prachtig uitzicht op de Golf van Bengalen. Geniet van de Zuid-Indiase keuken: Chennai staat bekend om zijn heerlijke Zuid-Indiase keuken, waaronder dosa, idli, sambar en chutneys. Er zijn tal van restaurants en straatstalletjes waar je kunt genieten van deze lokale specialiteiten. Winkel in Pondy Bazaar: Pondy Bazaar is een levendige markt in Chennai waar je kunt winkelen voor kleding, sieraden en souvenirs. Het is een geweldige plek om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de bruisende sfeer.

  Dag 20,Chennai - Amsterdam

  photo

  Indiatours.eu

  Wij zijn INDIA REIZEN SPECIALIST.

  Additional Info

  • Duration : 20 Days, 19 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Madras, Tamil Nadu, India

  Need Help!

  Deze reis is het hele jaar te boeken. Op aanvraag maken wij graag een offerte voor u.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages