Booking for : Londen

Londen

Tour Details

4 daagse vliegreis naar Londen

Londen is de grootste stad van Europa.

Londen heeft vele gezichten en biedt toeristen allerlei soorten attracties, van schilderachtige plaatjes, historische monumenten tot de vele groene parken, de theaters en de superluxe winkels en gezellige winkelstraten. 

Daarnaast heeft het ook vele Indiase wijken waar je kunt shoppen voor Indiase kleding, sieraden, schoenen en heerlijk  Indiaas eten.

Londen heeft zoveel historische en moderne attracties, van het London Eye tot de National Gallery en Tower of London, en veel topattracties zijn nog gratis ook, dus er is geen betere stad om u in cultuur onder te dompelen.

Bezienswaardigheden:

Door haar lange geschiedenis en eeuwenlange positie als hoofdstad van een wereldrijk staat Londen vol prachtige monumenten en bezienswaardigheden. We noemen hieronder de belangrijkste, ingedeeld naar de wijken:

– St.-James’s, Mayfair en Piccadilly: Buckingham Palace, The Mall naar Trafalgar Square, National Gallery.

– The City: Tower of London, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral.

– Westminster en Bankside: Tate Galleries, Westminster Abbey, Houses of Parliament & Big Ben.

– Knightsbridge, Kensington en Chelsea: Harrods, Victoria & Albert museum, Science museum, Natural History museum.

– Covent Garden, Bloomsbury en Soho: British Museum, British Library, Madame Tussaud.

The Cheapest Round-trip Tickets from Amsterdam to London

Departure date Return date Stops Airlines Find Ticket

19.03.2020

22.03.2020

Direct

Tickets from 45

27.03.2020

30.03.2020

1 stop

Tickets from 61

13.02.2020

17.02.2020

2 stops

Tickets from 136

 


Dag 1,Aankomst in Londen en shoppen

U vliegt vanuit Nederland naar Engeland. Na aankomst neemt u een shuttle bus naar uw hotel. In de middag brengt u een bezoek aan de Blue Water Mall, een gigantische winkel- en amusementscomplex met meer dan 330 winkels en 40 cafe's, bars en restaurants plus een bioscoop met 13 zalen. Uw overnachting is in het hotel.

Dag 2,Londen city centre

Nadat u hebt kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekt u met de trein naar hartje Londen. Bezoek de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. U bekijkt het altijd drukke Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. U bent in de gelegenheid om een boottocht over de Theems te maken om zo Londen vanaf het water te bekijken.U loopt naar de beroemde winkelstraten Regentstreet en Oxfordstreet waar u naar hartenlust kunt winkelen in de grote typisch Engelse warenhuizen. Overnachting in het hotel.

Dag 3,Mandir bezoek en shoppen

Na ontbijt kunt u een religieuze dienst bijwonen in de Krishna mandir. Later heeft u vrije tijd om te shoppen. Shop in de gezellige Ealing Road in Wembly of neem de bus naar Southall. Hier zijn talloze Indiase winkels, koop goedkope Indiase kleding, schoenen, sieraden en kruiden. U waant zich in Little India. En natuurlijk kunt u heerlijk Indiaas eten. Proef ook een Mithai = beroemde Indiase zoetigheid. Overnachting in het hotel. Overnachting in het hotel.

Dag 4,Londen - Amsterdam

Na ontbijt kunt u een bezoek brengen aan de beroemde zondagse markt van Wembley . In de middag gaat u naar het vliegveld voor uw vlucht naar Nederland.

Additional Info

  • Duration : 4 Days, 3 Nights
  • Person : 2 Person
  • Price :
  • Location : Londen, Verenigd Koninkrijk

Need Help!

Deze reis is het hele jaar te boeken. Een vliegticket kunt u online boeken via onze website, Wij organiseren de rest voor u. Neem contact op met ons over deze reis.

Recommend Tour Packages

23 Days, 21 Nights Start From €2625

Zuid Afrika (Okt 2020)

Book Now

23 Days, 21 Nights Start From €

Nieuw-Zeeland (Sep 2020)

Book Now

16 Days, 14 Nights Start From €895,--

Kolkata – Bihar & Uttar Pradesh tour

Book Now

14 Days, 13 Nights Start From €

Bihar tour

Book Now

6 Days, 5 Nights Start From €

Wonders of Ladakh

Book Now

14 Days, 13 Nights Start From €

Bedevaart tour in India

Book Now