Booking for : Vancouver – Hollywood van het noorden (Jun 2020)

Vancouver – Hollywood van het noorden (Jun 2020)

Tour Details

Vancouver in Canada – Hollywood van het noorden

Vancouver is de mooiste stad van Canada. Het heeft prachtige uitzichten, kijk over de heuvels naar het azuur blauwe water.

Geniet van het internationaal eten, de vriendelijkheid en de diversiteit van de bevolking.

Ervaar alle 4 jaargetijden binnen 1 week, van warme zomer dagen tot prachtige besneeuwde bergtoppen en daartussen de weelderige bloemen van de Lente en de regen van de Herfst.

Al jarenlang wordt Vancouver gekozen tot één van de gelukkigste steden van de wereld.

PACKAGE INCLUDES:

 • Internationale vliegticket Amsterdam-Vancouver-Amsterdam (bij groepsreis)
 • Accommodation on Double Room / Triple sharing basis
 • Bus ticket voor 2 dagen Hop-on-hop off tour
 • alle hotel overnachtingen in Vancouver op basis van logies + ontbijt
 • 2 hotel overnachting in Whistler op basis van logies
 • Vervoer heen/terug trip Whistler
 • Ticket fee
 • Adminstratie kosten

PACKAGE EXCLUDES:

 • Airport transfers
 • Optionele kosten

 

The Cheapest Round-trip Tickets from Amsterdam to Vancouver

Departure date Return date Stops Airlines Find Ticket

06.02.2020

10.04.2020

Direct

Tickets from 589

01.02.2020

10.02.2020

1 stop

Tickets from 454

14.02.2020

28.02.2020

2 stops

Tickets from 453

Why you choose this package!

 • Vancouver, een multiculturele stad
 • Prachtige parken
 • Geweldig natuur

Dag 1,Amsterdam - Canada, Vancouver

Vlieg vanuit Amsterdam naar Vancouver. Na aankomst in Vancouver neemt u een taxi naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Overnachting in Vancouver.

Dag 2,Vancouver Hop-on Hop-off Tour

Stap aan boord van een tram en reis langs alle bezienswaardigheden van deze mooie stad. Hoogtepunten zijn: - Stanley Park. - Gastown - Chinatown - Robson Street - Vancouver Harbour - Vancouver Lookout - English Bay - vancouver museum Overnachting in Vancouver.

Dag 3,Vancouver Hop-on Hop-off Tour

U heeft een 2e dag om op uw gemak Vanvouver te ontdekken. Overnachting in Vancouver.

Dag 4,Vancouver to Whistler

Neem vanaf Vancouver een bus naar Whistler. U reist van de van de zee naar de bergen. Geniet onderweg van het panoramisch uitzicht als de bus de langs de kust rijd tot de hoge bergen. Whistler is een prachtige stad in de bergen. Hier kan je tijdens de winter heerlijk skiën. Er is een kabelbaan die je op grote hoogte brengt, waarna je veilig kunt afdalen op het ijs. Dit is een vakantie paradijs zowel in de winter als in de zomer. Uw overnachting is in Whistler.

Dag 5,Whistler vrije dag

U heeft een vrije dag om te genieten van dit ongerepte stukje natiuur.

Dag 6, Whistler - Vancouver

Na het ontbijt, neemt u de bus terug naar Vancouver. Reizen door de bergpassen op uw terugreis naar de kust is niet minder adembenemend dan de eerste keer. Aangekomen in Vancouver, gaat u naar uw hotel. Uw overnachting is in Vancouver.

Dag 7 ,Visit Granville Island & Vancouver Aquarium

Deze zijn twee plaatsen die je gezien moet hebben in Vancouver. Granville Island is een overdekte markt waar je gezellig kunt shoppen. Er is van alle te koop, zoals exotisch fruit, groeten, noten, diverse olijven, sieraden, schoenen, kleding, souvenirs, kunst enzovoort. Hier kan je ook heerlijk eten. De moeite waard is zeker ook een boek aan Vancouver aquarium, één van de mooist ter wereld. Uw overnachting is in Vancouver.

Dag 8 ,Victoria hele dag Sightseeing Tour (optioneel) from Vancouver

Na het ontbijt zal u worden opgehaald voor een dag tour naar Victoria. U gaat aan boord van een Cruise schip en vaart door de schilderachtige Gulf Islands. Geniet van een prachtig landschap. De reis gaat verder naar de veelgeprezen Butchart Gardens. Hier kunt u diverse prachtige tuinen bewonderen. Wandel langs paden omringt met prachtige Tulpen, Rozen of andere mooie bloemen. Bewonder prachtige Japanse tuinen en watervallen. Vervolgens gaat de tour verder naar Victoria, een havenstad. Wandel door deze mooie stad. Enkele hoogtepunten zijn: - Victoria’s statige huizen en tuinen en historische bezienswaardigheden. - de universiteit van Victoria en Beacon - Hill Park - het Royal British Columbia Museum, T - hunderbird Park, - de Parlements Gebouwen - de exclusieve huizen van de hooglanden en Oak Bay. In de vroege avond. brengt de bus u terug naar Vancouver. Overnachting in Vancouver.

Dag 9 ,Bezoek Surrey & Richmond night market

Vanaf Vancouver is het gemakkelijk met de trein te reizen naar Surrey, ook wel Little India genoemd. In Surrey ziet u vele Indiase winkels en restaurants. Shoppen voor Indiase kleding, sieraden, schoenen en kruiden is hier mogelijk. Ook kunt u heerlijk eten in één van de vele restaurants. Later in de namiddag kunt u naar de Richmond night market. Overnachting in Vancouver.

Dag 10,Vancouver North Shore Day Trip with Capilano Suspension Bridge and Grouse Mountain.(optioneel)

Na een vroeg ontbijt volgt een dag tour naar de beroemde Capilano hangbrug en de Grouse Mountain. Deze hangbrug op een hoogte van 1.823 meter, geeft een ongeëvenaard uitzicht van Vancouver Harbour, English Bay en verder. De Capilano Suspension Bridge is een hangbrug waar velen moeite hebben om te oversteken vanwege de hoogte en het wiebelen van de brug. Uiterard is het 100% veilig. Een maal aan de overkant kunt u genieten van mooie wandeling, langs bergachtige paden omringt met mooi natuur. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer spannende ervaring, probeer de Cliffwalk, de nieuwste attractie bij de brug. Deze adrenaline pompende reis neemt je mee door het regenwoud op een reeks hangende loopbruggen die uitsteken van de granieten rotswand naar onontgonnen gebieden van het park. Later gaat u naar de Grouse Mountain. Stap op de Grouse Mountain Skyride en reis naar een uitkijkpunt van 1200 meter boven de stad en geniet van het spectaculaire uitzicht van de natuur. In de zomer kunt u Mt Baker en Vancouver Island zien voor de kust van British Columbia. Je kunt ook grizzlyberen van dichtbij spotten. Later zal u terug gebracht worden naar uw opstapplaats in Vancouver. Hiervandaan gaat u naar uw hotel. Ue overnachting is in Vancouver.

Dag 11,Trip to the Rocky Mountains (optioneel)

Kies voor deze mooie trein tour op basis van all inclusief of een vrije dag in Vancouver.

Dag 12 ,Trip to the Rocky Mountains (optioneel)

Kies voor deze mooie trein tour op basis van all inclusief of een vrije dag in Vancouver.

Dag 13 ,Trip to the Rocky Mountains (optioneel)

Kies voor deze mooie trein tour op basis van all inclusief of een vrije dag in Vancouver.

Dag 14,Vancouver - Amsterdam

Na het ontbijt checkt u uit in het hotel. U gaat op tijd naar het vliegveld, voor uw vlucht naar Amsterdam.

Dag 15 ,Aankomst Amsterdam

Additional Info

 • Check In : 05 juni, 2020
 • Check Out : 19 juni, 2020
 • Duration : 15 Days, 14 Nights
 • Person : 2 Person
 • Price :
 • Location : Vancouver, Brits-Columbia, Canada

Need Help!

Wij organiseren graag een groepsreis naar Vancouver in Juni 2020. Wilt u mee naar deze mooie stad, geef u dan op middels een email of telefonisch. Verder is deze reis is het hele jaar te boeken. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Recommend Tour Packages

21 Days, 19 Nights Start From €

Zuid Afrika (Mrt 2020)

Book Now

4 Days, 3 Nights Start From €

Londen

Book Now

25 Days, 24 Nights Start From €

Nieuw-Zeeland (Nov 2020)

Book Now

16 Days, 14 Nights Start From €895,--

Kolkata – Bihar & Uttar Pradesh tour

Book Now

14 Days, 13 Nights Start From €

Bihar tour

Book Now

6 Days, 5 Nights Start From €

Wonders of Ladakh

Book Now