Booking for : Werelderfgoed & Cultuur van Karnataka met Goa tour (Jan 2021)

Werelderfgoed & Cultuur van Karnataka met Goa tour (Jan 2021)

Tour Details

Werelderfgoed & Cultuur van Karnataka met Goa tour

Kies de perfecte bestemming voor uw ideale vakantie.
Reserveer deze geweldige India reis met veel cultuur, prachtige landschappen, UNESCO werelderfgoed, vakantie paradijs Goa, rust & harmony en tijdloosheid met spectaculaire schoonheid

Met een start in Bangalore brengt deze reis u naar de volgende mooie plaatsen:

Bangalore – Mysore – Bandipur National Park – Coorg – Magalore – Goa – Badami – Hampi – Hassan -Bangalore.

01. Amsterdam – Bangalore
02. Arrive Bangalore at 0850 hrs + Bangalore city tour.
03. Bangalore city tour
04. Bangalore – Mysore
05. Mysore sightseeing tour
06. Mysore to Bandipur National Park
07. Bandipur to Coorg
08. Coorg  sightseeing tour
09. Coorg  sightseeing tour
10. Coorg to Mangalore
11. Mangalore to Goa
12. Goa sightseeing
13. Goa sightseeing
14. Goa to Badami
15. Badami sightseeing tour
16. Badami – Hampi
17. Hampi sightseeing tour
18. Hampi to Hassan
19. Hassan sightseeing tour
20. Hassan to Bangalore
21. Bangalore – Amsterdam
=====End of tour=====

Cost includes:

• 19 Nights air-condition accommodation on Single / Double / Triple share rooms at proposed hotels.
• Daily breakfast at hotel as per detail itinerary.
• All meals (i.e. Lunch + Dinner + Breakfast) while staying in Bandipur National Park.
• Meeting and assistance services on arrival / departure.
• Air-conditioned chauffeur driven Vehicle as per above for city sightseeing, tour, excursion etc. as per above program.
• Morning (01) & Evening (01) Jungle safari at Bandipur national Park.
• All parking, road taxes, government taxes and driver allowances.
• Tour assistance throughout the tour.
• All presently applicable Government taxes.

 

Cost does not include:

• Internationale Retour vliegtickets Amsterdam – Bangalore – Amsterdam

• Transport during free days / any optional tour / Guide / Monument entrance & camera fees.
• Personal nature Expenses i.e. Telephone calls, Laundry, soft / hard drinks, lunch, tipping etc.
• Any Porterage services at Airport/Railway Station.
• Any other expenses not mentioned in the cost includes.


Note: Tijdens de rondreis is maximaal 1 koffer per reiziger toegestaan. 
Alle overige koffers laat u achter in het hotel in Bangalore.

Why you choose this package!

  • Cultural India
  • Heritage of India
  • Beach holiday Goa
  • Unesco werelderfgoed
  • Visit ruines in Hampi en Badami

Dag 1,Amsterdam - Bangalore

U vliegt vanuit Amsterdam naar Bangalore.

Dag 2,Bangalore city tour

Bij aankomst, assistentie op de luchthaven door onze vertegenwoordiger en transfer naar het hotel. Bangalore - The Garden City of India - Bangalore (officieel - Bangalore) is de hoofdstad van de staat Karnataka in Zuid-India. De stad heeft de hoogste concentratie van IT-bedrijven in het land en wordt ook wel "The Silicon Valley of India" genoemd. Er zijn een aantal plaatsen in Bangalore die een bezoek waard zijn, zoals tuinen, musea, paleizen en tempels. Later in de middag zal u worden opgehaald voor een city tour. Vandaag bezoekt u : Lalbagh Botanical Garden. Bull Temple. Vidhan Sudha Lal Bagh - Deze botanische tuin, van 2400 hectare, heeft meer dan 1000 soorten flora. Vidhana Soudha - Dit is een perfecte samensmelting van traditionele neo-Dravidische en moderne stijlen. Nandi-tempel - De Bull-tempel in Bangalore, ook bekend als de Nandi-tempel, is beroemd om zijn grote standbeeld van de heilige stier Nandi. In feite, met een hoogte van ongeveer 4,6 meter en een lengte van ongeveer 6,1 meter, wordt gezegd dat het idool van Nandi in deze tempel een van de grootste ter wereld is. Vele toeristen en toegewijden bezoeken deze tempel. Overnachting in het hotel in Bangalore.

Dag 3,Bangalore city tour

Na het ontbijt zal u worden opgehaald om nog een dag te genieten van bezienswaardigheden in Bangalore. U bezoekt vandaag: Tipu Sulthan Summer Palace, Bangalore Palace, Bangalore Fort, Karnataka High Court. Later heeft u tijd om te shoppen in de gezellige Commercial Street. Overnachting in het hotel in Bangalore.

Dag 4,Bangalore to Mysore

Gelijk na het ontbijt kunt u uitchecken in het hotel en gaat de reis verder naar Mysore. Na aankomst in Mysore kunt u inchecken in het hotel. Mysore was vroeger de hoofdstad van Wadiyars, de heersers van de staat Mysore. De Wodeyar heersers waren grote beschermheren van kunst en cultuur, die u kunt zien in het rijke erfgoed van de stad. Mysore heeft toeristen altijd gefascineerd met zijn schilderachtige charme, rijke erfgoed, prachtige paleizen, prachtig aangelegde tuinen, imposante gebouwen, brede schaduwrijke lanen en heilige tempels. De charme laat niemand onberoerd. Mysore is ontstaan als een bloeiende markt voor exotisch sandelhout en wierook, de Mysore zijden sari's en stenen sculpturen. Naast de vele attracties staat de stad Mysore ook bekend om het Dasara-festival (Navaratri) dat elk jaar wordt gehouden. Overnachting in het hotel in Mysore.

Dag 5,Mysore sightseeing

Na het ontbijt in het hotel bezoekt u Mysore Palace. Het is een prachtig paleis, gebouwd in de Indo - Saraceense stijl met koepels, torentjes, bogen en zuilengalerijen. Daarna gaat u naar de Chamundi Hills - Een symbool van de overwinning van het goede over het slechte. Het is een oriëntatiepunt op een hoogte van 335 meter en te betreden met 1000 treden. Halverwege deze stenen trappen is Nandi, een majestueuze 4.8 meter bouwwerk. Geniet later van excursiereis naar Somnathpur. Deze staat bekend om de adembenemende Prasanna Chennakesava-tempel, een van de drie beroemde en mooiste tempels van de Hoysala-architectuur. Dit is een van de drie Hoysala-tempels die is genomineerd voor de UNESCO-werelderfgoedstatus. Dit is een populaire toeristische plek om te bezoeken. De Hoysala-tempels staan bekend om minutieuze en ingewikkelde gravures en sculpturen met metaalachtig polijsten. Keer later terug naar Mysore. Overnachting in het hotel.

Dag 6,Mysore to Bandipur National Park

Na een vroeg ontbijt rijden we u vandaag naar de Bandipur National Park. Deze prachtige natuurpark is gelegen temidden van de schilderachtige omgeving van het torenhoge West-Ghatgebergte op de snelweg Mysore-Ooty in de deelstaat Karnataka. Bij aankomst in Bandipur kunt u inchecken in het dierenpark. Geniet 's avonds van de kalme rust van het bosresort. Diner en overnachting in het resort. (Uw Diner is inbegrepen)

Dag 7 ,Bandipur to Coorg

U vertrekt vandaag naar Coorg. Bij aankomst in Coorg, kunt u inchecken in het hotel. Vandaag nemen we u mee naar Talcauvry (het beginpunt van de rivier de Cauvery) en Bhagamandala (het punt waar Cauvery de vorm van een rivier aanneemt). Later bezoekt u een oude tempel en gaat u 's avonds naar de stad Madikeri. Hiwr heeft u tijd om te winkelen. Koop goede kwaliteit honing, koffie en specerijen als souvenir van je reis naar Coorg. Uw overnachting is in het hotel in Coorg.

Dag 8 ,Coorg  sightseeing

'S Ochtends na het ontbijt gaat u naar de Gouden Tempel, die zich in de buurt van Kushalnagar in de regio Coorg bevindt. Deze tempel is één van de grootste Tibetaanse kloosters van India. Maak kennis met de Tibetaanse cultuur en religie. Later gaat u terug naar uw hotel voor de overnachting.

Dag 9 ,Coorg  sightseeing

Na het ontbijt volgt een sightseeing tour van de prachtige Coorg. U gaat onder andere naar de Rajjas-seat. Raja's Seat bevindt zich in de stad Madikeri. Het was ooit het platform waarvandaan de koningen van Kodagu genoten van glorieuze zonsondergangen. Uw overnachting is in het hotel in Coorg.

Dag 10,Coorg to Mangalore

De reis gaat verder naar Bangalore. Bij aankomst in Mangalore kunt u inchecken in het hotel. Vandaag staat op het programma een bezoek aan: De Sri Krishna Temple en de St. Francis Church. Realx op de Malpe Beach en Kudle Beach. Overnachting in Managalore.

Dag 11,Mangalore to Goa (Old Goa)

Vandaag gaat u naar vakantie paradijs Goa. Goa is een land van zee, zonneschijn, serene natuur en een gematigd warm klimaat in de winter ... het weer is warm en er is veel zon. Dit is wat Goa de meest favoriete bestemming maakt op het reisprogramma van toeristen die op zoek zijn naar surfen, zand en zon. De zonovergoten stranden en het schitterende leven in de zee trekken toeristen in grote aantallen naar de recreatieve bestemming. Na aankomst in Goa, checkt u in het hotel. Later volgt een tour naar bezienswaardigheden zoals, Old Goa, Panajim, Dona Paula. In de avond is optioneel een bezoek aan de beroemde Saturday Night Market. Overnachting in het hotel in Goa.

Dag 12 ,Goa sightseeing (Noord Goa)

'S Ochtends na het ontbijt gaat u verder naar bezienswaardigheden zoals Arambol, Ashwem beach, Fort Chapora, Vagator beach. Arambol is een traditioneel vissersdorp. Dit is een van de meest noordelijke stranden van Goa. Ashwem Beach, ook wel bekend als Ashvem Beach, is een van de best bewaarde geheimen van North Goa. Dit strand ligt ten noorden van de hoofdstad Panaji en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan, omzoomd door de groene bladeren van kokospalmen. Fort Chapora, ligt op p 10 km van Mapusa. Deze fort werd in 1617 door de Portugezen gebouwd. Het was bedoeld als een grenswachtpost. Vandaag de dag ligt het fort in puin, hoewel je nog steeds de twee tunnels kunt zien, die vroeger voorzieningsroutes waren voor belegerde verdedigers. De belangrijkste reden om hier te klimmen, is echter het prachtige uitzicht op de nabijgelegen stranden Anjuna en Vagator. Grenzend aan het beroemde strand van Anjuna is Vagator iets rustiger, maar nog steeds behoorlijk doordrenkt van de rave-cultuur. Het toeristenverkeer bestaat voornamelijk uit westerse backpackers, maar het is ook populair geworden bij Indiase toeristen, die vooral vanaf de rotsen naar de zonsondergang komen kijken. In de namiddag is optioneel een boottocht over de Mandovi river. Later kunt u gezellig shoppen in de omgeving van het hotel. Uw overnachting is in Goa.

Dag 13 ,Goa sightseeing (South Goa)

Na het ontbijt gaat de sightseeing naar Zuid Goa. Bezoek de Sernabatin beach, Colva beach, Benaulim beach, beroemde waterval Duth Sagar, Kruiden plantage. Sernabatim is een strand in Zuid-Goa, 10.6 kilometer van Margao. Dit is het zuidelijke deel van het populairdere strand van Colva. De Benaulim beach loopt van Dabolim Airport zuidwaartsen ongeveer 35 kilometer lang. Omzoomd door palmen en vriendelijke dorpjes. Later kunt u gezellig wandelen in de omgeving van het hotel. Uw overnachting is in Goa. Overnachting is in het hotel in Goa.

Dag 14,Goa to Badami

Na een vroeg ontbijt vertrekt u richting Badami. Nadat u zich heeft kunnen opfrissen in het hotel, bezoekt u de UNESCO-werelderfgoedmonumenten zoals Banashankari, Badami-grottempel, Pattadakal, Mahakoota en Aihole. Uw overnachting is in Badami.

Dag 15 ,Badami sightseeing

Na het ontbijt gaat u naar Kudala Sangama, een bedevaartscentrum. De Krishna en Mala Prabha rivieren komen hier samen en stromen oostwaarts naar Srisailam. Verder bezoekt u de Sangamanath Tempel, de Mahamane campus, Shaba Bhavana, Basava Gopura Museum en Al Matti Dam. Uw overnachting in het hotel in Badami.

Dag 16,Badami to Hampi

Bij aankomst in Hampi kunt u inchecken in het hotel. Later volgt een sightseeing tour van historische en UNESCO erfgoedbestemmingen zoals Ugra Narasimha, Lakshmi Narasimha-beeld, Sri Krishna-tempel, Virupaksha-tempel, Ganesha-tempel, Bittla-tempel. Uw overovernachting is in het hotel in Hampi.

Dag 17,Hampi sightseeing

Na het ontbijt volgt nog een aantal mooie bezienswaardigheden zoals, Pattabhirama-tempel, Archeologisch Museum, Queen Bath, Darsha Deepa, Steped Tank. Later kunt u op uw gemak wandelen in Hampi dorp. Overnacht in hotel in Hampi.

Dag 18,Hampi to Hassan

Vandaag gaat de reis verder naar Hassan. Nadat u zich heeft kunnen opfrissen in het hotel in Hassan, gaat u naar de volgende historische bezienswaardigheden zoals Wild Life and Park (ShettiHalli rosary Church).

Dag 19,Hassan sightseeing

Op het programma staat vandaag een bezoek aan de bezienswaardigheden zoals, Sakles Hpur, (Outstation) Uw overnachting is in het hotel in Hassan.

Dag 20,Hassan - Bangalore

Na een vroeg ontbijt gaat u terug naar Bangalore. Bij aankomst in Bangalore, kunt u inchecken in het hotel. Later heeft u tijd om te shoppen in Bangalore. Overnachting in het hotel in Bangalore.

Dag 21,Bangalore - Amsterdam

U zal op tijd naar de Airport worden gebracht voor uw vlucht naar Amsterdam.

Geneva's Old World

‏Italian Riviera Tours

Milan city tour Day

Venice in a Day

Dreaming Italy

UP Greek Tourism

Sighs Of Venice

Additional Info

  • Duration : 21 Days, 19 Nights
  • Person : 3 Person
  • Availability : 40
  • Price : €875
  • Location : Hampi, Karnataka 583239, India

Need Help!

Deze reis is het hele jaar te boeken. Op aanvraag maken wij graag een offerte voor u.

036 52 40 744

travel@ayurvedica.nl

Recommend Tour Packages

23 Days, 22 Nights Start From €

Westen van de USA & 8 daagse Mexico Cruise

Book Now

12 Days, 11 Nights Start From €825,-- p/p

East Coast of Canada

Book Now

20 Days,18 Nights Start From €1295,--

Himalaya – Noord India

Book Now

23 Days, 21 Nights Start From €2625

Zuid Afrika (Okt 2020)

Book Now

4 Days, 3 Nights Start From €

Londen

Book Now