Booking for : Athene & Paros

  Athene & Paros

  Tour Details

  Vakantie Athene + eiland hoppen

  Athene is de hoofdstad van Griekenland en is de bakermat van de westerse beschaving. Tegenwoordig is Athene een moderne stad maar op bijna elke straathoek kom je wel een eeuwenoude ruïne tegen. De stad staat vol mooie bezienswaardigheden, net een openluchtmuseum. Behalve de beroemde Akropolis kun je veel meer indrukkende bezienswaardigheden zien.

   Vanuit de haven nemen wij de boot naar de heuvelachtige eiland Paros. Wandel door de smalle straatjes vol witgekalkte huisjes en probeer de meest heerlijke lokale specialiteiten op een terras. a. Geniet op Paros tijdens een eilandtour van de prachtige omgeving, de warme zon en neem een verfrissende duik in het helderblauwe water.

  INCLUSIEF:

  – vliegticket Amsterdam – Athene / Paros – Amsterdam

  – Accommodatie 4 nachten in Athene op basis van logies & ontbijt 

  – Accommodatie 4 nachten in Paros op basis van logies & ontbijt 

  – Ferry ticket Athene – Paros

  – Ticket fee

  – Bankkosten

   

  EXCLUSIEF:

  – bijdrage garantie fonds € 15,— p/p

  – Airport/Haven transfers

   

   

  Why you choose this package!

  • Athene, een openluchtmuseum
  • Vakantie op Paros
  • Uitzicht op omringende Cycladen
  • Relaxen op de boot

  Dag 1,Amsterdam - Athene

  Vandaag vliegen we vanuit Nederland naar Athene. Na aankomst nemen wij de Metro naar ons hotel in het centrum van Athene. Uw overnachting is in Athene.

  Dag 2,Ontdek Athene

  Een City sightseeing tour in het historisch centrum met de volgende hoogtepunten: - de Akropolis, de oude citadel van de stad - het Parthenon - het Archeologisch Museum van Piraeus - het Monastiraki-plein - de centrale markt van Athene

  Dag 3,City tour Athene

  Er is veel te zien en te doen in deze prachtige stad. Bezoek vandaag: - De wijk Monastiraki - De wijk Psiri - Het Olympisch stadion - De Nationale Tuinen - het Parlementsgebouw - De wijk Plaka

  Dag 4,Athene vrije dag

  U heeft een vrije dag.

  Dag 5,Athene – Paros

  Na het ontbijt is het vertrekken naar de haven. Vaar in ongeveer 3 uur naar het prachtige eiland Paros. Geniet van het zonnetje op het dek en een prachtig uitzicht op de omringende Cycladen. Vanaf de have nemen wij een taxi naar ons hotel in Paros.

  Dag 6,Paros vrije dag

  Relax vandaag op de prachtige stranden. Breng ’s avonds een bezoek aan de gezellige hoofdstad Parikia, met smalle straatjes en leuke winkeltjes.

  Dag 7 ,Bezoek Lefkes en Chrysi Akti

  Vandaag zou u een bezoek kunnen brengen aan het pittoreske bergdorp Lefkes en aan Chrysi Akti. De laatste is een prachtige strand waar je heerlijk kunt windsurfen.

  Dag 8 ,Paros vrije dag

  Een vrije dag op dit heerlijke eiland.

  Dag 9 ,Paros - Amsterdam

  Wij nemen een taxi naar het viegveld in Paros en reizen terug naar huis.

  Additional Info

  • Duration : 9 Days, 9 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : Athene

  Need Help!

  Reserveer nu voor onze groepsreis in September 2021. Wilt u liever op een andere datum reizen? Wij maken vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages