Booking for : Indonesië, van Java tot Bali

  Indonesië, van Java tot Bali

  Tour Details

  Groepsreis Indonesië, van Java tot Bali

  Deze mooie reis brengt u naar de volgende plaatsen:

  Jakarta, Bogor, Bandung, Purwokerto, Yogyakarta, Malang, Kalibaru en vakantie paradijs Bali.

  Indonesië bestaat uit meer dan 13.000 eilanden en heeft een bevolking van meer dan 180 miljoen. Met meer dan 300 etnische groepen en meer dan 200 verschillende talen, is de diversiteit van de bevolking merkbaar. Deze is niet alleen in de taal merkbaar maar ook in de cultuur en religieuze tradities. Als de hoofdstad , is Jakarta een smeltkroes van vertegenwoordigers uit elk van deze etnische groepen. Jakarta is gelegen aan de noordkust van West-Java en is het centrum van de overheid, de handel en de industrie en heeft een uitgebreid communicatienetwerk met de rest van het land en de buitenwereld .

  Bali is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in de wereld. De bewoners van Bali noemen hun eiland ˜het geschenk van de goden, een prachtig eiland. Bijna 90% behoort tot de autochtone bevolking, de Balinezen, die grotendeels hindoes zijn en Balinees of Indonesisch spreken. De hoofdstad is Denpasar. Bali is een van de meest toeristische eilanden in Indonesië. Het mooie landschap, het heerlijke eten en de vriendelijke bevolking maken Bali een perfectie vakantie locatie. Bali heeft een groot aanbod aan restaurants waar je de lekkerste traditionele gerechten voorgeschoteld krijgt.

  Includes:

  • Bus met airconditioning
  • Engels/Nederlands sprekende toeristische gids op basis van beschikbaarheid
  • Accommodatie op basis van een 2-persoonskamer
  • Dagelijks ontbijt
  • Veerbootticket naar Bali
  • Eenmalig gratis diner in Jogjakarta
  • Alle Airport transfers
  • Fooien voor gids en chauffeur

  Price excludes:

  • Entree bewijzen Reisverzekering Lunch/Dinner Hotel laat uitchecken Andere persoonlijke uitgaven die niet worden genoemd
  • Entrance fee
  • Travel insurance
  • Lunch/ dinner
  • Hotel late check out
  • Other personal expenses which are not mentioned
  Flight details: Amsterdam – Jakarta / Bali – Amsterdam
  
  
  
  																														

  Why you choose this package!

  • Zonnen, zwemmen, snorkelen en rivier raften
  • Vakantie paradijs Bali
  • Gekleurde rijstvelden
  • Prachtige landschappen
  • Hindoe en Boedistische tempels (UNESCO werelderfgoed)
  • Maak kennis met de Indonesische Cultuur
  • Prachtige theeplantages
  • Mooie watervallen
  • Tropische bossen

  photo

  Dag 1,Amsterdam – Jakarta

  Vandaag vliegt u vanaf Amsterdam naar Jakarta. U vertrekt vanuit Schiphol met Qatar Airways met 1 stop in Doha.
  photo

  Dag 2,Jakarta – Bogor

  Aankomst Jakarta. Transfer naar uw hotel te Bogor. De hogere en dus koelere ligging van Bogor aan de voet van de Gunung Salak slechts 60 km ten zuiden van Jakarta, maakt Bogor een goed oord om de drukkende hitte en chaos van Jakarta te ontvluchten.
  photo

  Dag 3,Bogor – Bandung

  Na het ontbijt, brengt u een bezoek aan de trots van Bogor en één van de grootste biologische schatten ter wereld: de plantentuin Kebon Raya. U kunt hier heerlijk wandelen langs de schaduwrijke paden en ondertussen genieten van de enorme variëteit aan tropische planten, bomen, Orchideeën en Palmen. Daarna vertrekt u naar Bandung via de met theetuinen bedekte Puncah Pass. Dichtbij de top slingert de weg zich door de goed onderhouden theeplantage Gunung Mas. Indien mogelijk brengt u een bezoek aan de theefabriek en zien hier hoe de vers geplukte thee verwerkt wordt. Note: In het weekend kan het druk zijn op de weg. In dat geval zal voor een andere route worden gekozen.
  photo

  Dag 4,Bandung

  U brengt een bezoek aan de vulkaan Tangkuban Perahu en daalt af in één van de kraters indien mogelijk. Zwavelhoudend stoom borrelt uit modderige spleten in de aardkorst omhoog. Vervolgens gaat de reis door naar Ciater, een heerlijk kuuroord, waar u kunt baden in het geneeskrachtige water van de warm waterbronnen. Dit water is afkomstig van de bronnen van de Tangkuban Perahu.
  photo

  Dag 5,Bandung – Purwokerto

  Via een buitengewoon fraai berglandschap, de Preanger, bereikt u het slapend dorpje Purwokerto.
  photo

  Dag 6,Purwokerto – Yogyakarta

  U heeft een lange tocht te gaan naar Yogyakarta, één van de nog bestaande traditionele hoofdsteden van Midden-Java en vertrekken dan ook al zeer vroeg in de morgen. Onderweg stopt u bij het in de 8e eeuw gebouwde en wereldberoemde Boeddhistische monument, de Borobudur.
  photo

  Dag 7 ,Yogyakarta

  Na het ontbijt gaat u naar de kraton, nu het paleis van Hamengku Buwono X, een schitterend voorbeeld van traditionele Javaanse hof-architectuur. De Kraton is nu nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen, dans- en gamelanvoorstellingen. Daarna naar Kota Gede. Dit plaatsje is een doolhof van nauwe straatjes met kleine zilverwinkels en huizen met mooie mozaïekvloeren, eens toebehorend aan welgestelde Arabische en Nederlandse kooplieden. We bezoeken hier een werkplaats van de zilversmid.
  photo

  Dag 8 ,Yogyakarta – Malang

  Vandaag verlaat u Midden-Java en reist u via Solo naar Malang. In de avond heeft u de gelegenheid om de befaamde Bromo-tocht te maken. Deze nachtelijke tocht vangt aan omstreeks 24.00 uur. U bent ongeveer om 12.00 uur de volgende morgen weer terug in uw hotel. Een vermoeiende en avontuurlijke tocht die u een van de mooiste zonsopgangen ter wereld laat zien (optioneel).
  photo

  Dag 9,Malang

  Vandaag bezoekt u de oude koloniale stad Malang. Oude gevels en reclameborden brengen u terug in de koloniale tijd. U krijgt hier voldoende tijd om te winkelen en rond te kijken. Een bezoek aan Toko Oen, een in 1934 geopend restaurant en bakkerij, waar de koekjes nog in grote stopflessen bewaard worden en de grote plafond-ventilatoren rond zoeven, maakt de ‘Tempo Doeloe’ sfeer compleet.
  photo

  Dag 10,Malang – Kalibaru

  U vervolgt uw reis door het prachtige ruige landschap en buitengewone natuurschoon van Oost-Java. Onze bestemming is Kalibaru, een klein dorpje gelegen te midden van rubber-, kruidnagels-, cacao- en koffieplantages.
  photo

  Dag 11,Kalibaru – Bali

  Na een vroeg ontbijt, kunt u uitchecken in het hotel. Vandaag vertrekt u naar Ketapang. Hier vaart u met de veerboot naar Bali, onze laatste bestemming. Tijdens de rit naar Kuta krijgt u een prachtig stukje van Bali te zien.
  photo

  Dag 12 ,Bali sightseeing tour

  De excursie van vandaag brengt u via de mooiste landschappen van Bali naar Mengwi, het bekende Apenbos. In de middag komt u tot slot aan bij Tanah Lot, een tempel in zee gebouwd. Hoewel u de tempel niet mag betreden is een foto met op de achtergrond een prachtige zonsondergang zeker de moeite waard.
  photo

  Dag 13 ,Bali vrije dag

  De turkooizen zee met veel en fel gekleurde vissen wachten op u. Overdag lekker aan het strand en in de namiddag kunt u eventueel weer nieuwe ervaringen opdoen door deel te nemen aan bijvoorbeeld een bezoek aan een Kecak/Apendans voorstelling (facultatief). Vraag uw gids naar de mogelijkheden.
  photo

  Dag 14,Bali - vrije dag

  De turkooizen zee met veel en fel gekleurde vissen wachten op u. Overdag lekker aan het strand en in de namiddag kunt u eventueel weer nieuwe ervaringen opdoen door deel te nemen aan bijvoorbeeld een bezoek aan een Kecak/Apendans voorstelling (optioneel). Vraag uw gids naar de mogelijkheden. Uw hotel is geboekt voor deze nacht, dus uitchecken pas bij vertrek naar de Airport in Bali.
  photo

  Dag 15,Bali - Amsterdam

  De dag van afscheid is daar, u maakt zich klaar voor een vliegreis terug naar Nederland.
  photo

  Ayurvedica Travel

  Wij bieden mooie rondreizen naar Indonesië. Reserveer voor onze groepsreis of een op maat gemaakt reis. Een offerte is gratis en vrijblijvend.

  Additional Info

  • Duration : 15 Days, 14 Nights
  • Person : 18 Person
  • Availability : 18
  • Price : €v.a. 1595--
  • Location : Jakarta, Indonesië

  Need Help!

  Wij maken op aanvraag een offerte op maat voor u.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages