Booking for : Mauritius vakantie

  Mauritius vakantie

  Tour Details

  Vakantie in Mauritius

  Deze tour brengt u langs 7 grote steden van Mauritius:

  Port Louis , Domaine Les Pailles, Ile Aux Cerfs, Trou Aux Cerfs, Curepipe, Grand Bassin, Chamarel.

  Mauritius is een betoverend tropisch paradijs met adembenemende witte zandstranden, kristalhelder blauw water en weelderige groene landschappen, perfect voor ontspanning en watersporten. Het eiland biedt ook een rijke culturele diversiteit, met invloeden van Afrika, Azië en Europa, wat resulteert in een boeiende mix van keuken, muziek en festivals om te verkennen. Bovendien zijn de koraalriffen rond Mauritius ideaal om te snorkelen en duiken, waardoor het een must-visit bestemming is voor natuurliefhebbers en avonturiers.

  Inclusive:

  Internationale vliegtickets,

  14 nachten accommodatie op basis van logies

  4 dag tours in Mauritius in privé auto met chauffeur

  Alle Airport transfers in Mauritius.

   

  Flight details:

  Why you choose this package!

  • Relax op het strand
  • Prachtig natuur
  • Mooie tours
  • Lekker eten
  • Culturele programma's
  • Veel gezelligheid
  • Bhojpuri

  photo

  Dag 1,Amsterdam- Mauritius (flight)

  Vertrek vanuit Amsterdam naar Mauritius.
  photo

  Dag 2,Aankomst Mauritius

  Na aankomst in Mauritius worden jullie verwelkomt door onze reisleider en naar jullie appartement gebracht.
  photo

  Dag 3,Vrije dag

  Een vrije dag in dit prachtig land. Op loopafstand is er een grote supermarket voor boodschappen.
  photo

  Dag 4 ,Excursies naar het oosten

  Vertrek 9h00 Poste de Flaq Mandir – Ile aux Cerfs. Tussen de vele heilige plaatsten in Mauritius is de tempel van Poste de Flaq uniek vanwege zijn ligging in de lagune van de oceaan, slechts bereikbaar voor voertuigen tijdens web tijding. U vaart per speedboot naar het paradijselijke eiland Ile aux Cerfs (mooie witte stranden, mogelijkheden tot verschillende soorten watersport z.a. parasailen, duiken etc. Tevens bezoekt u op weg naar het eiland de watervallen. Optionele extra kosten voor barbecue dinner.
  photo

  Dag 5 ,Avond tour (Optioneel)

  Vertrek : 18.30 uur – 24.00 uur. Tijdens de tours krijgt u een sightseeing by night van Port Louis. Een Bihar/Hindie/Nederlands sprekende gids begeleid u tijdens deze tour. Vanuit de Citadel heeft u een spectaculair overzicht over de stad. Een bezoek in de bergen aan de kleine kerk Marie Reine De La Pen is zeker aan te raden. Daarna rijd de bus naar Caudan Waterfront waar men kan dineren in één van de vele restaurants.
  photo

  Dag 6,Vrije dag

  Jullie hebben een vrije dag om lekker te shoppen, gezellig naar de markt, maak kennis met lokale bevolking en relax op het strand of bij het zwembad. In de nabije omgeving is er een winkelcentrum en op loodafstand een mooie strand, Hier kun je een boottocht boeken. In het winkelcentrum zijn er ook een aantal restaurant waar je heerlijk kunt dineren.
  photo

  Dag 7 ,Vrije dag

  Jullie hebben een vrije dag om lekker te shoppen, gezellig naar de markt, maak kennis met lokale bevolking en relax op het strand of bij het zwembad.
  photo

  Dag 8 ,Excursie naar het Noorden

  Vertrek : 9.00 h Port Louis City - Pamplemousses Garden – Goodlands Town – Mon Choisy Beach. Na een uitgebreid ontbijt met heerlijke lokale gerechten zal de rondreis beginnen. Begin uw dag met de hoofdstad Port Louis, omgeven door bergen. Daar krijgt u o.a. de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de markt en winkelcentra, waaronder Caudan Waterfront, meest populaire uitgaanscentrum van Mauritius. Daarna kunt u gedurende één uur genieten van de pracht van de Pamplemousses botanische tuin, in de 18e eeuw aangelegd door de franse regering, met 600 verschillende soorten vegetaties, waaronder de talipot palm die eens in de 60 jaar bloeit. Aangenomen wordt dat de Pamplemousses Garden genoemd is naar de citrusplant Pamplemoucier, geïmporteerd door de Hollanders uit Java. Vandaar uit begeven we ons naar Goodlands, een Indiaas aandoend dorpje, alwaar u een wandeling kunt maken door het centrum. Wij beëindigen onze dag met een kort bezoekje aan het publieke strand Mon Choisy.
  photo

  Dag 9 ,Strand

  Een relaxte dagje strand mag niet ontbreken in uw vakantie op Mauritius. Bekijk mooie Koralen in de blauwe wateren van Mauritius vanuit een boot met een glazen bodem. Relax op de prachtige strand. Optioneel : kosten Glasbodemboot
  photo

  Dag 10 ,Vrije dag

  Je kunt op Mauritius bijna alle groenten verkrijgen die wij in Suriname kennen. Misschien een goed idee om samen te koken en te dineren.
  photo

  Dag 11,Excursies naar het Zuidwesten

  Vertrek: 9.00 h Floreal – Trou aux Cerfs - Ganga Talao - Black River View Points – Chamarel Seven Coloured Earth (entree Rs. 100) Gedurende een half uur heeft men de gelegenheid om in Floreal de diamantenwinkel met uitzicht op het diamant-atelier te bezichtigen. Daarna kunt u genieten van het paronama vanuit Trou aux Cerfs, met 85 m in de diepte de vulkanische krater van Curepipe. Voorts gaan we richting Grand Bassin, tempelcomplex en pelgrimsplaats voor de hindustanen met name tijdens Mahashivratree ‘The great night of Lord Shiva.’ Daarna wordt de tour voortgezet langs het nationale park in de Black River Gorges, waar u de gelegenheid gegeven wordt van elk bezienswaardig uitzichtspunt foto’s te maken. Via de westkust met uitzicht op het prachtige blauw van de zee bereiken we Chamarel Sevencoloured Earth, zand ontstaan uit de vulkanische as met zeven dominerende kleuren, waaronder violet, oker en rood. Daarna begeven we ons weer richting appartement / hotel.
  photo

  Dag 12 ,Vrije dag

  Met een lokale bus bent u zo in de stad. Tijdens deze rit ziet u hoe de plaatselijke bevolking woont. Een mooie ontspannen rit is dit. Bezoek hier de gezellige overdekte markt, wandel in de gezellige stad en lunch aan het water.
  photo

  Dag 13 ,Excursies naar het Zuiden

  Vertrek: 9.00 h Bois Cherie - Surinam Village – Gris Gris Rough Sea – Vanilla Crocodile Park (entree Rs.275) – Rochester Falls Bezoek aan de Bois Cherie Thee fabriek. Geniet van een lekker kopje Bois Cherie thee. In het zuiden van het eiland ligt het dorpje Surinam, interessant voor de Surinaams / Nederlandse toeristen vanwege de gemeenschappelijke naam met hun land van afkomst. Daarna kunt u op Gris Gris genieten van het schilderachtige uitzichts-punt van de woeste zeegolven tegen de kolossale zee rotsen botsend. Het programma wordt ten slotte beëindigd met een bezoek aan de Rochester watervallen midden in de suikerrietvelden in het zuiden.
  photo

  Dag 14,Vrije dag

  photo

  Dag 15 ,Vrije dag

  photo

  Dag 16,Mauritius - Amsterdam

  Een Airport transfer is inbegrepen. U vliegt naar Amsterdam. Laat in de avond komt u aan op Schiphol.

  Ayurvedicareizen

  Additional Info

  • Duration : 16 Days, 14 Nights
  • Person : 4 Personen
  • Availability : 14
  • Price : €1375,-- p/p (bij 4 personen)
  • Location : Mauritius

  Need Help!

  Gaat u mee met deze groepsreis? Bel ons op 036-5240744 of email naar travel@ayurvedica.nl

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages