Booking for : Westen van de USA & 8 daagse Mexico Cruise

  Westen van de USA & 8 daagse Mexico Cruise

  Tour Details

  Rondreis door het westen van de USA & 8 daagse Mexico Cruise

  Deze prachtige reis brengt u naar de volgende steden: San Francisco, Los Angeles, Las Vegas.

  Bezoek ook de  Grand Canyon National Park en geniet van een 8-daagse Mexico Cruise.

  San Francisco is een van de meest unieke en levendige steden ter wereld. De stad biedt zo’n bruisende sfeer met een miljoen en één dingen te doen. De lokale bevolking is uiterst vriendelijk en ze maken de stad echt zo bijzonder. Maak een wandeling naar Fisherman’s Wharf om zeehonden te spotten, de kabelbaan te berijden als een echte toerist en bezoek de beroemde Full House-straat rechtstreeks vanuit je favoriete sitcom uit je kindertijd. Haight Street en Lombard Street zijn beide levendige gebieden met geweldige restaurants, winkels en eigenzinnige cafés. En natuurlijk moet je een uitstapje maken naar de beroemde Golden Gate Bridge voordat je de stad uit gaat.

  Of je nu voor het eerst in Los Angeles bent of een levenslange Angeleno, er is altijd iets nieuws te ontdekken in de City of Angels.  Bekende plekken, die zeker een bezoek waard is, zijn onder andere Universal Studios Hollywood. Walk of fame, Venice beach, Griffith Park, Walt Disney Concert Hall, California Science Center en spot celebreties in Beverly Hills. Los Angeles is een van de beste steden voor winkel- en modeliefhebbers omdat het tientallen winkelcentra en winkelstraten heeft voor elk budget en elke stijl. Enkele van de beste winkelstraten zijn; LA Fashion District in LA, The Grove, Hollywood en Third Street Promenade in Santa Monica.

  Maak je klaar voor de glitter en glamour van Las Vegas! Deze stad is als geen ander, met interessante personages die de hele dag door de straten dwalen, elke avond wereldberoemde optredens, legendarische hotelzwembadfeesten en natuurlijk veel casino’s. Het is echt een ervaring op zich om gewoon voet aan wal te zetten in deze stad, met fluorescerende borden en gebouwen die de stad verlichten en een verbazingwekkend bruisende sfeer creëren.

  De spectaculaire Grand Canyon is de beroemdste kloof ter wereld. De Canyon is meer dan 200 mijl lang en 1 mijl diep … en dat beslaat niet eens de rest van het nationale park! Er is zoveel te ontdekken buiten het klassieke toeristische uitzicht op de kloof, met nogal wat wandelpaden zoals Horseshoe Bend die je naar de betoverende Havasu-watervallen brengen.

   

   

  Why you choose this package!

  • Los Angeles
  • Las Vegas
  • Grand Canyon National Park
  • 8-daagse Mexico Cruise
  • Puerto Vallarta
  • Mazatlán
  • Cabo San Lucas

  Dag 1,Amsterdam - San Francisco (flight)

  Vlieg vanuit Amsterdam naar San Francisco, USA. Na aankomst neemt u een taxi naar uw hotel. Uw overnachting is in San Francisco.

  Dag 2,San Francisco city tour

  Na het ontbijt kunt u op uw gemak deze stad bezichtigen. Highlights in San Francisco: 1. Golden Gate Bridge. Met een lengte van 2,7 kilometer en hoogte van 227 meter is dit de beroemdste brug van de Verenigde Staten en hét pronkstuk van San Francisco. 2. Alcatraz. 3. Tram tour. 4. Chinatown. 5. Lombard Street. 6. Fisherman's Wharf. 7. Pier 39. 8. Union Square. Uw overnachting is in San Francisco.

  Dag 3,San Francisco vrije dag

  Ook vandaag heeft u tijd om te genieten van alle moois die deze stad heeft te bieden. Uw overnachting is in San Francisco.

  Dag 4,San Francisco – Los Angeles (train)

  Na het ontbijt, neemt u een taxi naar de trein station en vertrekt u met een snelle trein naar Los Angeles. Na aankomst, boek een taxi naar uw hotel. Uw overnachting is in Los Angeles.

  Dag 5,Los Angeles city tour

  Highlights in Los Angeles: 1. Walk of fame 2. Venice beach 3. Griffith Park 4. Walt Disney Concert Hall 5. California Science Center 6. Beverly Hills Uw overnachting is in Los Angeles.

  Dag 6,Bezoek Universal Studios Hollywood

  Na een vroeg ontbijt, bezoekt u de beroemde Universal Studios Hollywood. Keer laat in de avond terug naar uw hotel voor de overnachting. Uw overnachting is in Los Angeles.

  Dag 7 ,Los Angeles vrije dag

  Day 8,Los Angeles – Las Vegas (bus)

  Met een comfortabele bus gaat u richting Las Vegas. Uw overnachting is in het hotel in Las Vegas

  Dag 9 ,Las Vegas vrije dag

  Geniet op uw gemak van deze mooie stad. Uw overnachting is in het hotel in Las Vegas

  Dag 10,Las Vegas vrije dag

  Er is heel veel te zien en te doen in Las Vegas. Uw overnachting is in het hotel in Las Vegas

  Dag 11,Las Vegas to Grand Canyon (bus)

  Een coach-bus brengt u vandaag naar de beroemde Grand Canyan National Park. Uw overnachting is in een hotel, niet ver van het park.

  Dag 12 ,Grand Canyon National Park

  Een hele dag om te genieten van deze prachtige omgeving. De zonsopgang en ondergaan heeft een spectaculaire kleuring aan de rotsen. Uw overnachting is in een hotel, niet ver van het park.

  Dag 13 ,Grand Canyon - Los Angeles (flight)

  Een binnenlandse vlucht brengt u terug naar Los Angeles. Uw overnachting is in Los Angeles.

  Dag 14,Los Angeles vrije dag

  Vandaag heeft u een rustdag tot u morgenvroeg vertrekt voor uw 8 daagse Mexico Cruise.

  Dag 15 ,Cruise dag 1 - Los Angeles

  Na het ontbijt, gaat u naar de Cruise terminal om aan boord te gaan van een luxe Cruise Schip. U verblijft op het schip op basis van All Inclusive.

  Dag 16,Cruise dag 2 - op zee

  Ui kunt tijdens het varen genieten van alles wat een luxe Cruise u heeft te bieden. Geniet van heerlijke maaltijden, gezellige entertainment. relaxte zwembaden en veel meer.

  Dag 17,Cruise dag 3 - Cabo San Lucas (Mexico)

  Dag 18,Cruise Dag 4 - Mazatlán (Mexico)

  Dag 19,Cruise Dag 5 - Puerto Vallarta (Mexico)

  Dag 20,Cruise Dag 7 - op zee

  Dag 21,Cruise Dag 8 - Los Angeles (Californië, VS)

  Dag 22,Los Angeles - Amsterdam

  Dag 23,Aankomst Amsterdam

  Additional Info

  • Duration : 23 Days, 22 Nights
  • Person : 2 Person
  • Availability : 40
  • Price :
  • Location : San Fransisco

  Need Help!

  Deze reis is het hele jaar te boeken. Neem contact op met ons voor een offerte.

  036 52 40 744

  travel@ayurvedica.nl

  Recommend Tour Packages