Ayurveda en Yoga tours

Vanaf het begin  organsieren wij  Ayurveda Reizen naar India. Wij hebben contact met diverse Ayurvedische resorts in India en Sri lanka voor uitgebreide  Ayurvedische therapiën.

Wat is Ayurveda: Ayurveda betekent letterlijk kennis van het leven. Ayurveda is een compleet systeem, met meerdere onderdelen die gericht zijn op het verbeteren van de emotionele, lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het doel van Ayurveda is niet alleen genezen van zieken, maar vooral preventie van ziekte en  levensbehoud. In de Ayurveda wordt ervan uitgegaan dat de ziekten in feite hun oorsprong vinden in verstoringen op meer subtiele niveaus dan het strikt fysieke. In principe gaan de Ayurvedische filosofen ervan uit dat alle ziekten psychosomatisch zijn en dat heeft te maken met het feit dat lichaam en geest niet gescheiden zijn maar een zeker eenheid vormen.

Lees meer over Ayurveda op onze website http://www.ayurvedica.nl

Zie ons aanbod voor Yoga tours. Volg Yoga classes op diverse locaties in India. Alle Yoga classes door zeer professionele leraren. Aan het eind krijgt u ook een certificaat.